Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Busvognmænd skifter vognbane og opdyrker nye markeder

Tirsdag 7. marts 2017 kl: 09:20
Af: Redaktionen

Den traditionelle busturisme til Europas storbyer og badestrande er blevet presset tilbage af flytrafikken. Udviklingen har fået busvognmændenne til at konsolidere sig og fokusere på nichemarkeder. Udviklingen kommer til udtryk på Busmessen 2017, der finder sted i MCH Messecenter Herning i dagene 23. - 25. marts

På Busmessen vil særlige og specialindrettede busser komme til at fylde på Busmessen. Det skyldes i høj grad, at busvognmændene i disse år søger nye forretningsområder, der i mange tilfælde sætter nye krav til faciliteterne i busserne. De traditionelle busser skal kunne bruges i nye sammenhænge, og samtidig efterspørger vognmændene specialbusser hos producenterne.

 
- For turistdelen af busbranchen handler det i disse år om at finde nye markeder. For få år tilbage var ture til udlandet stadig stort, men nu er det så godt som dødt. Vi har simpelthen tabt konkurrencen til fly. Så branchen er i en omstillingsfase, der kræver opdyrkning af nye markeder. Samtidig kan vi se, at det er meget symptomatisk, at virksomhederne organiserer sig i større enheder for lønsomt at kunne tilgodese kundernes behov, siger Steen Bundgaard, der er administrerende direktør i Danske Busvognmænd.
 

Som et eksempel på nye måder at anvende de traditionelle busser har brancheforeningen forhandlet en aftale med foreningen Top Attraktioner, hvor vognmanden får adgang til særlige tilbud og pakkeløsninger til de mange destinationer.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Strejke forsinkede fly i København
- Vinderen af Årets Opbygning 2017 har solgt otte eksemplarer
- Vognmand fra Sjælland købte udstillingsbil i Jylland
- Transportmessen var også prisværdig
- Chauffør fik sig en overraskelse
- Transportmesse med tre dage sluttede bedre end messe med fire
- Vognmand køber tre-akslet trækker på transportmesse
- Vognmandsorganisation fastholder fokus på varebiler
- FDE TripVAT er automatisk momsregistrering
- Årets Truckfører blev hædret
- Tre opbygninger er nomineret til Årets Opbygning
- Udstillere har oplevet en positiv stemning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst