Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
ERHVERVSUDDANNELSESCENTER:

Lær at køre gaffeltruck hjemme fra sofaen

Mandag 6. marts 2017 kl: 09:19
Share  


Af: Redaktionen

Hvis man gerne vil have et gaffeltruckbevis, men ikke har tid eller lyst til at sidde på skolebænken, tilbyder EUC Sjælland, at man kan tage gaffeltruck-uddannelsens teoridel som e-learning hjemmefra, fra ens arbejdsplads - eller hvor som helst man har adgang til en computer med internetforbindelse

Dermed behøver man kun at være de fire ud af kursets i alt syv dage på skolen. Muligheden for at tage den teoretiske del som e-learning reducerer den tid, hvor man er væk fra arbejdspladsen, og kan også sparer værdifuld tid, som ellers skulle være brugt på transport.


Større fleksibilitet med e-learning
Det er et ønske om en mere fleksibel undervisningsform, som ligger til grund for, at EUC Sjælland har udviklet et e-learnings-koncept til teoriundervisning i ”Gaffeltruck certifikat B”.


Normalt er dagene på et ordinært truckkurset opdelt således, at man de første seks kursusdage på skolen, har teori den ene halvdel af dagen og den anden halvdel har praktisk kørsel. På syvende og sidste kursusdag tager man så både en praktisk- og en teoretisk prøve.


Vælger man et truckkursus med e-learning, starter kurset med treenhalv dag på skolen, hvor man lærer den praktiske truckkørsel - bliver introduceret til e-learningssystemet - og afslutter med en praktisk prøve.


Herefter gennemgår man så den teoretiske del som e-learning, hvor man selv kan bestemme tid og sted. E-learning har også den fordel, at man kan gennemgå teorien i den hastighed, som passer bedst til én - hvad enten man har brug for at fordybe sig i teorien og læse et afsnit flere gange, eller måske kun har brug for en hurtig genopfriskning. 


Man har typisk omkring 14 dage til at gennemgå den teoretiske del, før hele kurset afsluttes med en teoretisk prøve på skolen. Her skal man afsætteen halv dag, der både inkluderer en lille repetition samt selve prøven på 45 minutter. Under e-learningsforløbet, har man også mulighed for support fra skolen.


Når den teoretiske del er bestået, får man udleveret sit truckcertifikat.


”Gaffeltruck certifikatkursus B med e-learning” er en kort, kompetencegivende Arbejds Markeds Uddannelse (AMU) målrettet faglærte og ufaglærte. AMU-kurserne er offentligt finansierede med mulighed for løntabsgodtgørelse. For at kunne søge løntabsgodtgørelse kræves det dog, at der er tale om et reelt løntab. Det vil sige, at det ordinære arbejde skal erstattes af det modsvarende tidsrum på AMU-kurset.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse
- Iveco sætter gasbiler på scenen på grøn Transport 2019
- Politiet satte fokus på sikkerhedsseler, mobiltelefon og uopmærksomhed
- Vognmand i Ringsted har fået ny lastbil fra lokal leverandør
- Transportministeren åbner Transport 2019 i Herning
- Faglige sager udløser betaling til fagforening
- Ny sanktionspraksis over for dyretransporter gør det nemmere at være chauffører
- Smarte fartskriver kan skabe problemer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst