Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Aarhus Airport præsenterer ny bestyrelse

Mandag 13. februar 2017 kl: 11:00
Share  


Af: Redaktionen

Bestyrelsesformand Torben Boldsen har sammensat et særligt udvalgt hold af bestyrelsesmedlemmer, som skal sende Aarhus Airport ud på en moderniseringskurs. Den overordnede plan ligger klar. Den nye bestyrelse i Aarhus Airport skal arbejde for henholdsvis at skaffe flere ruter til lufthavnen, at lægge strategien for en ombygning og modernisering af lufthavnen og på længere sigt at sørge for sorte tal på bundlinjen

- Det er et stort ansvar, at borgmesteren i Aarhus har bedt mig om at designe min egen bestyrelse ud fra de kompetencer, som jeg mener, at en lufthavnsbestyrelse skal have. Det har jeg nu gjort, og det er min klare overbevisning, at det nye hold besidder så mange forskellige kompetencer, at bestyrelsen vil være i stand til at give Aarhus Airport et markant løft og drive lufthavnen meget professionelt, siger bestyrelsesformand Torben Boldsen. 


Han henviser i den forbindelse til, at borgmester Jacob Bundsgaard (S) har ønsket en ny bestyrelse, der modsat tidligere ikke indeholder politikere. Aarhus Kommune ejer over 90 procent af aktierne i Aarhus Airport, mens Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune har de øvrige aktier.


Blandt de nye medlemmer i bestyrelsen er Terje Wammen, direktør og medejer i Epinion, som beskæftiger sig med markedsanalyser. Epinion foretager blandt andet markedsundersøgelser for en række internationale lufthavne, hvorfor Terje Wammen besidder stor viden om lufthavnsdrift. 


De øvrige bestyrelsesmedlemmer tæller Ole Wieth Christensen, som træder ind i bestyrelsen med en solid erfaring inden for ruteudvikling i bagagen. Ole Wieth Christensen er ansat som ruteudviklingschef for Swedavia, der driver 11 lufthavne i Sverige, ligesom han har en fortid som ruteudviklingschef i Københavns Lufthavne. Økonomiperspektivet bliver varetaget af Ole Bak, som blandt andet er tidligere adm. direktør i Djursland Bank. Endeligt tiltræder Jens Stausholm, som er stifter og ejer af medievirksomheden JS World Media og har stor erfaring inden for salg og marketing. 


Eneste genganger fra den tidligere bestyrelse udover Torben Boldsen er Peer Kristensen, som er direktør i Visit Aarhus. Hans kompetenceområde vil i særlig grad være en stor viden om mulige fremtidige destinationer for Aarhus Airport.


Den nye bestyrelse i Aarhus Airport mødes første gang 2. marts, hvor det vigtigste punkt på dagsordenen bliver godkendelse af den nye forretningsplan for lufthavnens fremtid. Forretningsplanen skal efterfølgende godkendes af EU, inden Aarhus Kommune kan investere massivt i lufthavnen.

Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Flyrute mellem Aalborg og Barcelona bliver til helårsrute
- Flere rejser med fly verden over
- Irsk lavprisflyselskab fløj med flere passagerer i april
- Sveriges regering giver 100 millioner kroner til udvikling af biobrændstof til fly
- Transportkoncernen DSV skruer op for forventningerne
- Norsk flyselskab fordobler afgange til Bangkok fra København
- Nye ruter får passagertallet op i højden i Aarhus Airport
- Dansk Erhverv bakker op om vækstteam for logistik og handel
- Nyt vækstteam skal sætte fokus på vækst i handels- og logistikerhvervene
- Metaltræthed er en sandsynlig årsag til motorhavari på amerikansk fly
- Flyselskab på en stor ø køber sig ind i andet ø-selskab
- Speditonsvirksomhed skifter ud i toppen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst