Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Genvindingsvirksomhed udvider med nye arealer på Kolding Havn

Mandag 13. februar 2017 kl: 09:00
Share  


Af: Redaktionen

Havnens Jern & Metal, der har holdt til på Kolding Havn siden 2001, udvider nu forretningen på et 6.500 kvadratmeter stort areal, som er ved at blive indrettet til dem på havnen. Arealet, som ligger i forlængelse af Casper Müllers Gade, skal efter planen stå klar til virksomheden omkring 1. maj

Genvindingsvirksomhed udvider med nye arealer på Kolding Havn
Direktør Anders Vangsbjerg Sørensen, Kolding Havn, borgmester Jørn Pedersen, direktør Jytte Flintegaard og Yvonne Terkelsen fra Havnens Jern & Metal. (Foto: Henri Rix)
Borgmester Jørn Pedersen (V) foretog det symbolske spadestik sammen med direktør Jytte Flintegaard og Yvonne Terkelsen fra Havnens Jern & Metal samt direktør Anders Vangsbjerg Sørensen fra Kolding Havn i forbindelse med den første klargøring af arealet.


- Vi mærker en fortsat stigende interesse for genbrugstanken, og det er helt sikkert en medvirkende årsag til, at vi har opnået gode resultater med vores koncept, så vi nu udvider forretningen. Vi er certificerede efter ISO 14001 og det betyder, at vi pålægger os selv nogle skrappe miljøregler. Efter vores udvidelse vil vi naturligvis stadig servicere alle vores trofaste kunder, om det er virksomheder, håndværkere eller privatkunder, siger Jytte Flintegaard i forbindelse med udsigten til nye og større arealer til Havnens Jern & Metal.


Det nye areal bliver belagt med fiberbeton og forsynes med miljøforanstaltninger samt forberedes til, at forlængelsen af Casper Müllers Gade på et tidspunkt kan gå igennem området med både krantrafik og mulighed for jernbanespor.


Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny lakseterminal skaber 120-140 nye arbejdspladser
- Litausk transportvirksomhed har bestilt en Tesla-truck
- Tesla har løftet sløret for sin elektriske lastbil
- Den blå DAF skal kører for en krævende kunde
- Personbil blev efterladt på skinnerne - og ramt af toget
- Benzinen falder i pris
- Servicecenter siger tak for besøget
- Gas til tung og tungere transport var i fokus i København
- Amerikansk lastbilproducent bestiller brinttankstationer i Herning
- Østjysk vognmand daffer derudad med 530 heste
- Citytraileren skal køre på landet
- Gassen løfter brændstoføkonomien

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst