Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aabenraa Havn fik prisen som Årets Virksomhed 2016

Torsdag 9. februar 2017 kl: 04:00
Af: Jesper Christensen

Aabenraa Havn fik prisen som Årets Virksomhed 2016

Aabenraa Erhvervsforening har for første gang uddelt prisen som Årets Virksomhed i Aabenraa Kommune. Årets Virksomhedspris tildeles den virksomhed, som har gjort noget særligt for Aabenraa Kommune det seneste år. Uddelingen af prisen er et nyt tiltag fra Aabenraa Erhvervsforening og skal ifølge direktør John Christensen uddeles hvert år

Ved udvælgelsen har juryen lagt vægt på, at Årets Virksomhed har været synlig, aktiv i kommunen, gør noget særligt for og kontinuerligt arbejder for lokalsamfundet, sætter Aabenraa på Danmarks- og/eller verdenskortet, tager et socialt ansvar for lokalsamfundet, skaber eller bibeholder arbejdspladser i kommunen, styrker erhvervslivet i kommunen samt forbedrer arbejdsmiljøet og foretager tiltag til at nedbringe forurening.


- Jeg er utrolig stolt over, at Aabenraa Havn - et offentlig ejet selskab - bliver tildelt prisen, endda den første gang at prisen uddeles, siger direktør John Christensen.


- At det er de erhvervsdrivende, der udpeger os som vinder af prisen, er et særligt skulderklap, idet vi bestræber os på at øge samarbejdet mellem havnens virksomheder og byen, siger Henrik Thykjær, der er havnedirektør på Aabenraa Havn.


Han peger på, at havnen også bærer et stort ansvar over for mange af arbejdspladserne i kommunen, idet cirka hver 14. arbejdsplads i Aabenraa Kommune er direkte eller indirekte afhængige af Aabenraa Havn. 


- Fra disse virksomheder og arbejdspladser bliver hver tiende skattekrone i kommunen skabt. Derfor arbejder vi intensivt på, at skabe og tilbyde de rette faciliteter, der netop kan fastholde og udvikle virksomhederne. Hermed kan de skabe flere arbejdspladser, hvilket igen kan være med til at øge bosætningen i kommunen, hvorved vi alle kan opleve en øget velfærd i vores dagligdag, siger han.


2016 har været et positivt og begivenhedsrigt år med en generel øget aktivitet på havnen. Mest synligt i dagligdagen har været fremgangen inden for vindmølleindustrien, hvor der i 2016 er blevet udskibet mange vindmølletårne. Dette projekt har tiltrukket en del opmærksomhed i forbindelse med transporten fra Valmont SM til Aabenraa Havn. Endelig er købsaftalen med arealerne ved Ensted blevet underskrevet, og så havde hele byen besøg af krydstogtskibet Braemar i starten af august, hvilket var første gang i Aabenraas historie.


Besøget i 2016 var en kæmpe succes takket være samarbejdet med Business Aabenraa, Shop i City og Shipping.dk - og ikke mindst interessen fra alle de besøgende samt velvilligheden fra havnens kunder. I samme forbindelse afslørede Henrik Thykjær også, at endnu et krydstogtskib anløber havnen i Aabenraa i løbet af foråret 2018.


Den tildelte pris er lavet af den lokale kunstner Hans Lembrecht Madsen, og prisen skal blandt andet illustrere et fyrtårn for Aabenraa Kommune, som alle kan være stolte af.


Aabenraa Havn - bestyrelsen og de ansatte - er stolte over og glade for, at have modtaget så fornem en pris. Et sådan skulderklap øger blot motivationen for fortsat fokus på udvikling og endnu bedre service til kunderne, som i sidste ende skal sikre en aktiv erhvervshavn i regionen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst