Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Bestyrelsesformand for rederikoncern træder tilbage

Onsdag 8. februar 2017 kl: 12:22
Af: Redaktionen

Michael Pram Rasmussen har meddelt bestyrelsen i A.P. Møller - Mærsk A/S, at han træder tilbage som bestyrelsesformand med virkning fra den ordinære generalforsamling, som finder sted 28. marts

Michael Pram Rasmussen forbliver medlem af selskabets bestyrelse indtil selskabets ordinære generalforsamling, hvor hans valgperiode udløber. Michael Pram Rasmussen har meddelt, at han ikke genopstiller. Bestyrelsen i A.P. Møller - Mærsk A/S forventer at vælge Jim Hagemann Snabe som ny formand for selskabets bestyrelse umiddelbart efter den ordinære generalforsamling.


- Siden 1999 har Michael Pram Rasmussen tjent A.P. Møller - Mærsk A/S som medlem af bestyrelsen, de 14 af årene som vores formand. Jeg er meget taknemmelig for hans betydelige bidrag til og vedholdende engagement i Gruppen, gennem gode såvel som hårde tider, siger næstformand Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla. Hun peger på, at Michael Pram Rasmussen hele tiden har fastholdt en transformation af virksomheden med indgående forretningsforståelse og loyalitet mod virksomhedens navn. Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla ser frem til at byde Jim Hagemann Snabe velkommen, når han tager over efter Michael Pram Rasmussen for at føre A.P. Møller - Mærsk A/S ind i fremtiden.


- I 2016 tog vi beslutningen om at ændre virksomhedens retning. Med en ny struktur gennemført og et nyt ledelsesteam på plads under Søren Skou, er vi klar til at implementere den nye strategi med fokus på at udvikle Transport & Logistics og under den næste generations ledelse forfølge mulighederne i vores industrier. Tidspunktet for at træde tilbage fra formandsposten er velvalgt for mig personligt som for virksomheden, siger Michael Pram Rasmussen.


Den kommende bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe siger, atd et for ham er en stor ære at blive nomineret til ny formand for bestyrelsen.


- A.P. Møller - Mærsk A/S er en overordentlig stærk virksomhed med en imponerende historie og indflydelse på verdenshandlen og med stort potentiale i en verden af konstant forandring. Jeg ser frem til at samarbejde med bestyrelsen og ledelsesteamet i den omstilling, der ligger foran os, såvel som at sikre en fremtidig solid position for vores olie og olierelaterede forretninger, siger han.


På selskabets ordinære generalforsamling afgår Michael Pram Rasmussen, Niels Jacobsen, Arne Karlsson, Dorothee Blessing og Niels Bjørn Christiansen i henhold til vedtægterne. Bestyrelsen foreslår genvalg af Niels Jacobsen, Arne Karlsson, Dorothee Blessing og Niels Bjørn Christiansen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst