Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
REVISORER:

Flere virksomheder fravælger revison - færre selskaber får revisoranmærkninger

Mandag 23. januar 2017 kl: 10:05
Af: Redaktionen

Revisorernes organisation FSR - danske revisorer og kreditvurderingsinstituttet Experian har set på over 232.000 selskaber, der er forpligtet til at indsende årsrapporter til Erhvervsstyrelsen. Gennemgangen viser, at der er noteret 16.000 færre advarsler om usikkerheder i årsregnskaberne siden 2011. En stor del af faldet skyldes ifølge FSR - danske revisorer og Experian at, at selskaberne fravælger revision

Antallet af selskaber med et forbehold eller oplysning om usikkerheder fra deres revisor i årsregnskabet falder for fjerde år i træk. Antallet af selskaber med en revisoranmærkning toppede i 2011-regnskaberne, hvor over 36.000 selskaber havde et forbehold eller en supplerende oplysning fra deres revisor i årsregnskabet. I 2015 regnskaberne, som blev afleveret sidste år, var det tal faldet til godt 20.000. Det svarer til et samlet fald på 45 procent på fire år.  
 

De seneste års fald i antallet af anmærkninger i påtegningerne på regnskaberne hænger naturligt sammen med de senere års gode konjunkturer, der betyder, at færre selskaber er økonomisk nødlidende. Derudover hænger faldet sammen med, at antallet af selskaber, som får revideret deres regnskab, også er faldet de seneste år. Over 87.000 selskaber havde i 2015 fravalgt at få foretaget revision, udvidet gennemgang eller review af deres 2015-regnskab. Det er 20.000 flere end året før.
 

FSR - danske revisorer og Experian peger på, at en del af disse selskaber ville alt andet lige have fået en anmærkning fra deres revisor, hvis der var foretaget revision eller andre ydelser med sikkerhed. Blandt de over 87.000 selskaber, der ikke blev revideret, anslås det, at godt 12.000 at have fået mindst én revisoranmærkning, hvis deres regnskab var blevet revideret.  
 

NB: Nedenstående grafer er udarbejdet af FSR - danske revisorer






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst