Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ledergruppen i Volvo Danmark er blevet ændret

Fredag 20. januar 2017 kl: 10:42
Af: Redaktionen

Volvo Group Trucks Danmark ændrede ved årsskiftet i ledergruppen. Der er udpeget nye ansvarlige for salg og servicemarked på det danske marked, og der er ansat en direktør for detailforretningen Volvo Truck Center Danmark

Ledergruppen i Volvo Danmark er blevet ændret
Volvo Truck Center direktør Jacob Libach Nielsen.
Jacob Libach Nielsen tiltræder 15. marts i den nyoprettede stilling som direktør for Volvo Truck Center Danmark.  Jacob Libach Nielsen kommer fra en stilling som CEO for Qubiqa Logistics, der fremstiller logistikløsninger. Han har tidligere været hos Toyota Material Handling, System Cleaners A/S og Grundfos Danmark. Jacob Libach Nielsen er 42 år, gift og har to børn. Han er bosat i Viborg, og vil derfor have Volvo Truck Center i Aarhus som sin primære arbejdsplads. 


- Jeg kommer nu nok til at køre en del rundt i mellem de forskellige Volvo Truck Center filialer. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt og møde medarbejdere og kunder, siger han. 


- Grunden til, at vi har besluttet at skabe denne stilling, er, at vi gerne vil sikre, at vores detailforretning er med helt fremme i forhold til den generelle forretningsudvikling, hvilket konkret vil udmønte sig i en endnu bedre kundeservice og en endnu tættere dialog med kunden i Volvo Truck Center filialerne, siger administrerende direktør for Volvo Danmark Lars Bo Larsen.


I samme ombæring er Tommy Nielsen blevet Commercial Trucks direktør og er dermed ansvarlig for alt salg af Volvo- og Renault-lastvogne og varebiler igennem det danske forhandlernetværk. Tommy Nielsen har siden han startede hos Volvo Danmark i januar 2016 været ansvarlig for Market Support. 


Jan Scheel er udnævnt til Commercial Service Market direktør med ansvar for servicemarkedet i hele det danske netværk af forhandlere, der servicerer Volvo- og Renault-lastvogne og varebiler. Jan Scheel har været hos Volvo siden 1996, senest med ansvar for soft offers, servicekontrakter og flådestyring.   


Desuden indtræder markedskommunikationschef Helle Hessel også i ledergruppen.


Udover ovenstående er økonomidirektør Niels Ryge Andersson og HR Manager Bettina Buch fortsat medlemmer af ledergruppen, der har administrerende direktør Lars Bo Larsen for bordenden.



Administrerende direktør Lars Bo Larsen.












Commercial Trucks direktør Tommy Nielsen.









Commercial Service Market direktør Jan Scheel.













Marketing, Communication & PR Manager Helle Hessel.












Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst