Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fjord Line satser endnu mere på fragt

Torsdag 19. januar 2017 kl: 12:55
Af: Redaktionen

Fjord Line har taget en ny mand ombord. Claus Riis er rederiets nye fragtdirektør, og han glæder sig til at bidrage til selskabets positive udvikling, når det gælder fragten mellem Danmark og Norge

Fjord Line satser endnu mere på fragt
På den første arbejdsdag i det nye år tog Claus Riis fat på nye opgaver som Fjord Lines nye fragtdirektør. Claus Riis er 48 år og uddannet inden for transport og logistik. Han har 28 års erfaring inden for området, og de sidste 15 år har han arbejdet som fragtchef hos Stena Line i Danmark, Norge og Sverige.
 

Hans nye arbejdsplads hos Fjord Line bliver på kontoret i Hirtshals, hvor han blandt andet skal arbejde på at optimere udnyttelsen af bildæk på rederiets færger.
 

Claus Riis fremhæver, at kontakt med gamle og nye kunder i fragt- og logistikmarkedet er særlig vigtigt. Han ser frem til at skaffe sig et overblik over, hvordan fragtorganisationen i Fjord Line fungerer og på den måde sørge for, at arbejdsprocesser, systemer og procedurer fungerer optimalt. Det vil forhåbentlig bidrage til den vækst, som færgeselskabet håber at opnå fremover.
 

- Fragtkunder, speditører og chauffører, som sejler med Fjord Line, skal opleve rederiet som service-minded, moderne og innovativt. Fjord Line er allerede kendt for sin fantastiske service, og den trend skal jeg sørge for at fortsætte i fremtiden, siger han.

 
Claus Riis lægger heller ikke skjul på firmaets langsigtede mål om at blive det foretrukne færgerederi i Norden. Vejen dertil er at arbejde sammen med de store spillere på markedet, hvis man spørger den nye fragtdirektør.
 

- Jeg kender fragt- og logistikmarkedet i Europa. For at vi kan blive det foretrukne færgerederi, skal vi møde og samarbejde tæt med de store transportfirmaer, siger han.
 

- Fragtområdet har altid været vigtigt i Fjord Line, og det er en yderst vigtig del af vækststrategien for fremtiden. Nu øger vi satsningen yderligere, og med Claus Riis i førersædet er jeg helt tryg ved, at vi når vore mål på dette område, siger koncernchefen i Fjord Line, Rickard Ternblom.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst