Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Scandlines får ny driftschef

Torsdag 19. januar 2017 kl: 09:44
Af: Redaktionen

Claus Nikolajsen, der i dag er Senior Vice President for Route Management & Operations hos Scandlines, går på pension 31. januar efter at have været i rederiet i 35 år. Han afløses af Michael Guldmann Petersen, der kommer til Scandlines med solid maritim erfaring fra ind- og udland

Michael Guldmann Petersen, der fylder 50 år 29. januar, tog sin skibsførereksamen i København i 1991 og sejlede for Maersk frem til 2000. Herefter har han taget en række lederuddannelser. Det har ført til stillinger i den maritime branche som blandt andet Operations Manager og General Manager i Holland, Nigeria og Italien. I Danmark har Michael Guldmann Petersen blandt andet arbejdet for rederierne Maersk, Torm og Norden. Senest har han været Port, Rail & Marine Manager for en jernmine i Sierra Leone.


- Michael Guldmann Petersen kommer med en imponerende erfaring fra den maritime verden i både ind- og udland, og vi glæder os meget til at drage nytte af disse kompetencer i Scandlines, siger Søren Poulsgaard Jensen, der er administrerende direktør i Scandlines.


Michael Guldmann Petersen havde sin første arbejdsdag i rederiet 2. januar og gennemgår i øjeblikket et grundigt introduktionsforløb. 


- Jeg glæder mig meget til samarbejdet med bestyrelsen, ledelsen og de mange kompetente medarbejdere, som jeg allerede har haft lejlighed til at møde en del af i den første periode, siger Michael Guldmann Petersen.


Claus Nikolajsen begyndte sin karriere som styrmand i Scandlines, der den gang i 1981 hed DSB. Efter mange år med forskellige poster på skibene og i land skiftede han i 2005 titlen som seniorkaptajn ud med Operations Manager. Siden 2012 har han som SVP Route Management & Operations haft det overordnede ansvar for al drift og vedligehold på søen, i havnene og i terminalerne.


- Claus’ indsats for rederiet er uvurderlig. Han har et kæmpe netværk i og omkring rederiet, og vi har gennem årene nydt godt af hans store viden om både sejlads og terminaldrift. Jeg er derfor meget glad for, at Claus har lovet at fortsætte sit arbejde i forskellige Scandlines-bestyrelser samt som konsulent, siger Søren Poulsgaard Jensen og fortsætter:


- Der skal lyde en stor tak, og vi ønsker Claus god vind i hans otium.


Tirsdag 31. januar 2017 bliver der mulighed for at hilse på både den tiltrædende og afgående driftschef. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst