Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Scandi-Roc vælger Freja som eneleverandør

Torsdag 1. december 2016 kl: 13:49
Af: Redaktionen

Fra årsskiftet flyttet Esbjergvirksomheden Scandi-Roc, der har specialiseret med fokus på nicheprodukter inden for beton og natursten, deres samlede transportaktiviteter til Freja Transport & Logistics. Skiftet sker som en naturlig udvikling i et længevarende samarbejde på de internationale vejtransporter

Den nye aftale betyder, at Freja fremadrettet vil varetage Scandi-Roc’s nationale transporter med dag-til-dag leveringer i hele Danmark samt import af handelsvarer i containere fra resten af verden.


Scandi-Roc har skabt en stærk profil især i den europæiske swimmingpoolindustri. Virksomheden har i den senere årrække gennemgået en kontrolleret dynamisk vækst, hvor der har været fokus på udvikling af produktsortimentet samt øget eksport. Scandi-Roc eksporter i dag til 20 lande i Europa.


God service og One-Stop Shopping bag beslutning
Eksporten, som Freja igennem flere år har håndteret, er primært stykgods i form af pallevarer til hele Europa. Med yderligere eksport og import til 20 europæiske lande, stiller det store krav til Frejas partnernetværk. Særligt dette netværk er en at de bærende årsager til, at samarbejdet i de forgangne år har fungeret gnidningsfrit.


Bag beslutningen om at flytte den nationale transport samt importen af handelsvarer fra hele verden over til Freja ligger et ønske hos Scandi-Roc om at optimere egne processer ved at lave One-Stop Shopping, således de primært kan fokusere på at udvikle deres kerneforretning.


- Det har længe været et ønske at finde en transportør, som var i stand til at løfte vores samlede transportbehov, idet vi anvender vores transportsystem som et aktivt salgsparamenter i hverdagen. Vores afsætningsstrategi, som slår sig op på ”Direct End-User Delivery” i hele EU, har tidligere vanskeliggjort processen med at finde én leverandør, der på alle fronter var i stand til at levere et tilfredsstillende produkt, siger Thomas Jacobsen, der er ejer af Scandi-Roc.


- Efter åbningen af Frejas kontor i Kina i foråret 2016 var det oplagt at gå ind i forhandlingerne omkring en aftale, der dækkede samtlige af vores transportbehov. Vi oplever Freja som en yderst dynamisk virksomhed, som forstår sig på service, IT-systemer og kundetilpassede løsninger, siger Thomas Jacobsen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst