Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dækfirma får ny nøglekunde-bestyrer

Onsdag 30. november 2016 kl: 12:41
Af: Redaktionen

Finn B. Poulsen er ansat som ny Key Account Manager hos Euromaster i det sønderjyske område. Med en bred baggrund inden for både salg, markedsføring, distribution og ledelse i en lang række virksomheder, som på forskellig vis relaterer sig til dækbranchen, er det en erfaren medarbejder, Euromaster har ansat til at rådgive kunderne i området

Dækfirma får ny nøglekunde-bestyrer
Efter et  to måneders intensivt introduktionsforløb, som blandt andet indebar to uger på Euromasters centre i henholdsvis Brande og Skejby, er Finn B. Poulsen klar til at overtage sit distrikt som Euromasters repræsentant i det sønderjyske. 


- Det har været meget lærerigt for mig at blive bekendt med rutinerne i centrene og se, hvordan de arbejder med tingene i praksis, siger Finn B. Poulsen. 


- Mine forudsætninger for at rådgive kunderne er langt bedre, når jeg ved, hvor lang tid, tingene tager og hvilke udfordringer, der følger med de forskellige processer, siger han videre.


Sparringspartner for vognmænd og entreprenører
Finn B. Poulsen bliver sparringspartner for store og små erhvervskunder. Hans opgave bliver at sikre, at vognmænd og entreprenører får god professionel rådgivning, og med udgangspunkt i omfattende analyser og beregninger ser han frem til at afdække nye muligheder for kunderne, også når det kommer til optimering af brændstofforbrug, smøreolie, finansiering, køre/hviletid eller helt andre ting, som kan komme kundernes forretning til gavn. 


Fra  tidligere ansættelser i forskellige virksomheder med kundeportefølje i både transport- og logistikbranchen, er Finn B. Poulsen kendt blandt en stor del af de kunder, han nu skal arbejde sammen med som konsulent for Euromaster. Han tiltræder dermed stillingen med et godt udgangspunkt for at etablere et tæt samarbejde med kunderne, så de får mest muligt ud af deres investeringer.


Finn B. Poulsen bor i Vejle med sin hustru. 


Euromaster har gennem en årrække oplevet stor succes med at etablere et tæt samarbejde med erhvervslivet i forhold til at kortlægge og optimere individuelle muligheder til effektive dækløsninger. Kundernes krav og behov kan være meget forskellige, men fælles for alle Euromasters kunder er, at de efterspørger langsigtede løsninger, der imødekommer høje krav til sikkerhed samt besparelser på både materiel og brændstofforbrug. 


En dygtig og rutineret kundekonsulent kan skabe løsninger, der sikrer store besparelser på brændstofforbruget uden at tilsidesætte dæksikkerheden, og for Finn er det netop udfordringerne med at finde de bedste løsninger til kunderne, der inspirerer ham i jobbet som erhvervssælger. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst