Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Peri vinder Supply Chain Management Award 2016

Onsdag 16. november 2016 kl: 08:50
Share  


Af: Hans Windeløv, ltl.dk

Leverandøren af forskallingsmateriel og stilladssystemer, Peri, har vundet Supply Management Award 2016. Prisoverrækkelsen fandt sted ved Supply Chain-konferencen i Frankfurt i starten af oktober

Peri, der sælger og udlejer forskallingsudstyr og stilladssystemer til mange forskellige byggeprojekter over hele verden, har optimeret flowet i sit varekredsløb, så man har meget bedre styr på de mange komponenter og moduler af udstyr, som hele tiden bliver brugt, sat op, taget ned og sendt tilbage til opsamlingsstederne, for herefter at blive lejet ud til nye projekter.


Planlægningen bliver nemmere
Når systemkomponenterne bliver returneret efter endt udlejningsperiode, aktiverer de et kredsløb, hvor komponenterne bliver nøjere undersøgt og tjekket. Nogle bliver serviceret og repareret, og de øvrige det samme glider med ind i puljen af udstyr og komponenter til udlejning. Man ved imidlertid aldrig hvor meget udstyr, der havner henholdsvis det ene og andet sted.


Dermed ved man heller ikke, hvordan kvaliteten og kvantiteten balancerer, efter udlejningsopgaven er endt. Dermed bliver det svært at planlægge nye opgaver i detaljer.


Projektet “Closed Loop Supply Chain” handlede om at udvikle en planlægningsproces for kredsløbet hos Peri.


Det omfattede blandt andet ny software, som skulle skabe større gennemsigtighed i det globale flow af varer på Peris 120 udlejningssteder, der er placeret over det meste af verden.


Ved at integrere løsningen i produktionen og indkøbsplanlægningen er det lykkedes for Peri at udnytte sine ressourcer langt mere effektivt end tidligere.


Forsyningskæden er et kritisk led
- Peri imponerede juryen i alle evalueringskriterierne strategi, processer, organisation og innovation. Forsyningskæden udgør et kritisk led i den succes, virksomheden har opnået. Projektet viser dette helt klart og tydeligt, forklarede jurymedlem, Johannes Giloth, Senior Vice President for Global Operations hos Nokia Solutions and Networks GmbH & Co. KG, som overrakte prisen.


- Med sin enestående løsning har Peri givet en imponerende demonstration af hvordan, man vender en uafvendelig forretningsproces til en konkurrencemæssig fordel, mens man øger effektiviteten og reducerer vareforbruget, sagde Harald Geimer, partner hos PxC Strategy, som ligeledes var medlem af juryen.


Jurymedlem Dr. Petra Seebauer, udgiveren af magasinet, Logistik Heute, var helt på linje med sine jurykollegaer.


- Måden, som processen med alle data er modeleret i et enkelt softwareværktøj, viser også, at Peri har lagt fundamentet for digitaliseringen af sine forretningsprocesser.


Kreativitet og vedholdenhed
Hos vindervirksomheden var man da også glade for prisen.


- Vi er meget stolte over prisen, som er et tydeligt tegn på den unikke position, vi har på det internationale marked for Supply Chain Management. De målsætninger, vi har nået ind til i dag, understreger, at supply chain management er en kritisk faktor i vores langsigtede strategi. At juryen så også belønner dette, er en klar tilkendegivelse af det ekstraordinære arbejde vores internationale team udfører, sagde Dr. Bernd Rosenkranz, chef for Supply Chain Management hos Peri Gruppen.


Supply Chain Management Award blev uddelt 6. oktober under konferencen “Exchainge - the Supply Chainers Conference i Frankfurts House og Logistics and Mobility, HOLM. De fire finalister, Arlanxeo, Henkel Adhesive Technologies, Peri og Recaro præsenterede deres projekter for deltagerne på konferencen inden juryen traf sin endelige beslutning.


Hvert år siden 2006 er prisen blevet uddelt til enestående løsninger i den industrielle Supply Chain og til virksomheder, som er vedholdende og kreative i bestræbelserne på at optimere deres Supply Chain.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Pallevirksomhed er udpeget som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk
- Nordisk detailkæde opretter eget logistikfirma - med eget tog
- DSV overtager aktiviteterne i On-Site Denmark
- Mangel på logistiklokaler sender lejepriser i vejret
- Terberg Scandinavia er forstærket i Sverige
- Truck-leverandør har leveret 50.000 fra samme producent
- Dansk virksomhed skal levere pakkebokse til det finske marked
- Greve får nyt moderne distributionscenter
- E-handel sætter gang i lager- og logistikbyggeri
- Danmarks bedste transportlærlinge mødes til DM i Aarhus
- Løftevogn giver løfter om løft og vip uden rust
- Landstræner holder oplæg på logistikmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst