Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
DEBAT:

DI Transport stiller spørgsmål - Nødspor som nødløsning

Fredag 28. oktober 2016 kl: 10:15
Af: Redaktionen

- Vi kender alle betydningen af det gamle danske ordsprog ”nød lærer nøgen kvinde at spinde”, hvor pointen er, at ens evne til at finde løsninger skærpes, når man er i en vanskelig situation. Selvom der er tale om et gammelt ordsprog, er det højaktuelt her i 2016, skriver Mikael Svane, der er branchedirektør i DI Transport


Han fortsætter:

Når Transport- og bygningsministeren har været ude med forslag om at gøre det muligt at køre i nødsporet på den fynske motorvej og E45 handler det netop om at finde løsninger i en svær situation.

Både den fynske motorvej og E45 er plaget af trængsel, der hver dag skaber store forsinkelser for både pendlere og erhvervstransporten. De fleste kan se behovet for at få udbygget disse strækninger, men de færreste kan pege på, hvor finansieringen skal komme fra.

Regeringen har i sit udspil til 2025-plan lagt op til, at man afsætter 27 milliarder kroner til infrastruktur. Det er helt afgørende, at der i forhandlingerne om en 2025-plan bliver skabt råderum til flere offentlige investeringer, for der er hårdt brug for investeringer i den trafikale infrastruktur.
Investeringer i den trafikale infrastruktur står højt på erhvervslivets ønskeseddel. I en situation, hvor der ikke er midler til at få opfyldt de større ønsker, er det nødvendigt at tænke i alternative løsninger som eksempelvis mulighed for kørsel i nødsporet.

Ligesom den nøgne kvinde må lære at spinde, må vi tænke i alternative løsninger, der fungerer, indtil vi får råd til haute couture.



transportnyhederne.dk forklarer:
  • Ifølge wikipedia er haute couture fransk og betyder direkte oversat 'høj syning'. Begrebet dækker over den højere skrædderkunst og fremstillingen af en unik kollektion og tøj syet efter personlige mål. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst