Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

København får ny containerterminal

Onsdag 26. oktober 2016 kl: 11:18
Af: Redaktionen

Copenhagen Malmö Port, CMP, flytter sin containervirksomhed i København til Ydre Nordhavn. Byudviklingen af de indre dele af Nordhavn gåør det aktuelt at rømme det eksisterende område til et nyt område i Ydre Nordhavn

For at containerterminalen kan flyttes til Ydre Nordhavn, skal nye arealer fyldes op og nye bygninger og udstyr opføres på området.


I Ydre Nordhavn er de nautiske forudsætninger gode med eksempelvis et god vanddybde og enkel indsejling. Dette betyder, at CMP kan tage imod større skibe i fremtiden. Det er blandt andet væsentligt for kunderne, at de har så stor fleksibilitet som muligt, når de designer services og optimerer deres flåde.


CMP fremfører, at en havn bør befinde sig så tæt på den transporterede vares slutbruger som muligt, så havet benyttes mest mulig som transportvej.


- København er den ideelle kombination af disse grundlæggende behov. At etablere containerterminalen i Ydre Nordhavn ser vi samlet set som den absolut bedste løsning ud fra økonomiske og nautiske grunde, siger Johan Röstin, der er administrerende direktør i Copenhagen Malmö Port.


Den nye terminal vil i øget grad være automatiseret. Dermed kan flere containere håndteres pr. time og arealerne udnyttes bedre. 


- Servicegraden er helt afgørende for hvor attraktiv en terminal anses for at være. Dette her giver os mulighed for at skabe en moderne og effektiv terminal med de bedste teknologiske løsninger. CMP kan yde bedre og dybere integration med kunderne og i det hele taget sørge for, at CMP er den mest optimale partner for såvel transportører som rederier, siger Johan Röstin.


Den nye terminal forventes taget i drift i 2020.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst