Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transport og flytteforretning fylder 25 år

Onsdag 26. oktober 2016 kl: 10:26
Af: Redaktionen

Med en lille rød og brugt Mercedes-lastbil, to kunder og en ukuelig vilje startede Brian Søgaard i 1991 Universal Transport & Flytteforretning i Vejle. 1. november fejrer virksomheden sit 25 års jubilæum, og der er sket meget for transport og flytteforretningen, der har sat markante aftryk i Vejle og omegn

Transport og flytteforretning fylder 25 år
- Det er slet ikke til at forstå, at virksomheden er vokset fra blot én varevogn i 1991 til over 70 biler i alle størrelser i dag, siger Brian Søgaard, der lige fra starten involverede familien i sin virksomhed, der i dag beskæftiger 155 medarbejdere. 


- Det kan jeg godt få en lille klump i halsen af at tænke på, siger Brian Søgaard og fortsætter:

- Da jeg overtog kørslen fra min søsters og daværende svogers transportfirma, skulle det gå stærkt. Jeg havde en måneds opsigelse hos et stilladsfirma, så når jeg fik fri klokken 16, satte jeg mig bag rattet i den lille Mercedes lastbil. For at få tid sammen med min kone Tina og vores datter Louise kørte de med rundt i lastbilen, fortæller Brian Søgaard.


Tina Søgaard arbejder i dag i bogholderiet, mens sønnen Nikolaj er leder af UniBox, der er ejet af Universal Transport & Flytteforretning. I flytteforretningen arbejder den yngste søn Benjamin, mens datteren Louise hjælper til i travle perioder, og når det kan passes ind i hendes studier.


- Min far Johannes på 81 år kommer også stadig dagligt i virksomheden og hjælper til med alt forefaldende arbejde, ligesom min svigermor har spillet en stor rolle og hjulpet til med pasning af børnene, da de var mindre. Så selvom Universal Transport & Flytteforretning er vokset markant gennem årene, er vi stadig en familievirksomhed, siger Brian Søgaard.


Lokalt og socialt engagement
Lokalområdet nyder også godt af virksomhedens succes, og for Brian Søgaard betyder det meget at give unge, der har fået en lidt skæv start på voksenlivet, en ny chance. Det er det nyåbnede Lærlingecenter et eksempel på.


- Transportbranchen har svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Med åbningen af Lærlingecentret forsøger vi at få de unge til at vælge en uddannelse som chauffør eller inden for lager og logistik. Og vi går ikke kun efter unge med høje karakterer. Vores Lærlingecenter har også plads til unge mennesker, der har haft svært ved at finde deres plads i livet og på jobmarkedet, understreger Brian Søgaard.


Det lokale og sociale engagement nyder også Vejle Boldklub, Vejle Musikteater, Røde Kors og områdets mange fodboldspillere godt af. 


- I Universal Transport & Flytteforretning har vi gennem mange år holdt fodboldstævner for både børn og voksne, ligesom vi støtter Vejle Musikteater, Vejle Boldklub og hjælper Røde Kors i deres indsamling ”Smid Tøjet Danmark”. Ved at involvere os kan vi være med til at gøre en positiv forskel, og det er en glæde for både familien og vores medarbejdere, siger Brian Søgaard, der ser lyst på fremtiden.


- Universal Transport & Flytteforretning forøgede i 2015 sin omsætning med 30 procent, og vi forventer, at 2016 regnskabet bliver lige så positivt. Vi vil i de kommende år fortsætte med at vokse gennem både organisk vækst og gennem opkøb, siger Brian Søgaard.


25 års jubilæet markeres tirsdag 1. november i firmadomicilet på Stiftsvej i Vejle. På dagen er kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, netværk og venner af huset inviteret til en uformel og hyggelig reception. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst