Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Korn- og foderstofvirksomhed udvider på Aarhus Havn

Fredag 14. oktober 2016 kl: 13:46
Af: Redaktionen

Europas næststørste landbrugsselskab, DLG, har indgået en langsigtet samarbejdsaftale med Aarhus Havn. Aftalen, der kommer i forlængelse af et allerede eksisterende samarbejde, betyder, at DLG udvider sine aktiviteter på Aarhus Havn


I den forbindelse skal der bygges 5.500 kvadratmeter moderne og højeffektive pakhuse til oplagring af foderstoffer og relaterede produkter. Pakhusene kommer til at ligge i Aarhus Havns Multiterminal.


DLG har aktiviteter flere steder i Danmark, men med den nye aftale kommer Aarhus Havn til at huse et af de største DLG-lagre i Danmark. De nye moderne pakhusfaciliteter vil samtidig give DLG mulighed for at øge sin driftseffektivitet og dermed sin konkurrencedygtighed.


- Vi er glade for, at DLG kommer til at fylde mere på Aarhus Havn både fysisk og forretningsmæssigt. Vi lægger da heller ikke skjul på, at vi har store forventninger til det kommende samarbejde både, hvad angår oplagring samt import og eksport af gods, siger kundechef Nicolai Krøyer.


Han understreger, at Aarhus Havn med den nye samarbejdsaftale konsoliderer sin allerede eksisterende position som landets største havn, når det gælder import og eksport af landbrugsvarer. Desuden er Aarhus Havn i dag landets største offentlige bulkhavn.


Den nye samarbejdsaftale løber i en årrække, og en del af aftalen omhandler flere konkrete mål for samarbejdet.


De seneste mange år er der sket en konstant strukturudvikling i både landbruget og erhvervets egne virksomheder - og dermed også inden for korn- og foderstofselskaberne. Mens der tidligere var mange små selskaber, er der i dag kun nogle få store tilbage. Og de fleste af dem er kunder på Aarhus Havn.


- Det er en fordel for os, men vi mener også, at det er en fordel for de pågældende virksomheder, selv om der selvfølgelig også er konkurrence mellem dem, siger Nicolai Krøyer.


Han mener desuden, at en lang række af de øvrige virksomheder, der beskæftiger sig med bulkprodukter på Aarhus Havn, vil få glæde af, at DLG udvider sine aktiviteter på havnen.


- Der er allerede i dag tale om en klynge af virksomheder, hvor en række af dem fungerer som underleverandører. Også de vil kunne mærke, at der kommer endnu mere aktivitet og større mængder til Aarhus Havn, siger han.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Virksomheden med flest elektriske betonbiler har hjemsted i Danmark
- Tysk logistikkoncern skal distribuere reservedele til tyske lastbiler og busser - i Australien og New Zealand
- Tysk transport- og logistik-koncern overtager samarbejdspartner
- Midaldrende mand kørte frontalt ind i modkørende lastbil
- To virksomheder vandt transportpris
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- DM for lærlinge bliver det hidtil største
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst