Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Droner skal levere pakken på steder, der er svære at nå

Onsdag 28. september 2016 kl: 11:12
Af: Redaktionen

Den amerikanske pakkedistributionsvirksomheden UPS er i samarbejde med droneproducenten CyPhy Works gået i gang med at teste droner til kommercielle leveringer af pakker til steder, der er svære at nå. Prøveflyvningerne begyndte i sidste uge, da de to virksomheder lavede en prøvelevering af medicin fra Beverly i Massachusetts på USA’s østkyst til Children’s Island, som ligger fem kilometer ud for Atlanterhavskysten

Droner skal levere pakken på steder, der er svære at nå
Droneflyvningerne er et resultat af UPS Strategic Enterprise Funds investering i CyPhy for at indsamle information om brugen af droner og deres muligheder.


- Vores fokus er udelukkende på realiserbare programmer, som vil være til gavn for vores kunder. Vi mener at brugen af droner er en fantastisk måde at nå steder, der ellers kan være svære at komme frem til hurtigt, siger Mark Wallace, der er UPS senior vice president - Global Engineering and Sustainability.


- Sidste måned udstedte U.S. Federal Aviation Administration (FAA) nye udvidende regler for brugen af droner til kommerciel brug. Operatører skal overholde de vigtige bestemmelser inden for sikkerhed, og UPS mener, at disse nye regler er et skridt på vejen i den rigtige retning. Med udnævnelsen af kaptajn Houston Mills, UPS Airlines’ director of safety, som rådgiver i FAA’s nye dronekomite, agter UPS at fortsætte det tætte samarbejde med tilsynsmyndigheder, siger han videre.


Droner er kendt materiel for UPS 
Innovation gennem automatisering og robotteknologi har længe været et fokusområde for verdens største pakkeleveringsvirksomhed. Faktisk har UPS testet droner i varehuse til at kigge på de øverste hylder, når lagerbeholdning eller -plads skulle tjekkes. Firmaet har også undersøgt mulighederne for at bruge droner til at levere humanitær hjælp i dele af verden, der er svære at nå på traditionel vis.


- Vi er begejstrede for at arbejde sammen med UPS om dette projekt. Droneteknologi, der bruges på denne måde, kan redde liv og levere produkter og services til steder, som den traditionelle infrastruktur ikke formår, siger Helen Greiner, der er grundlægger af CyPhy og CTO.


CyPhys drone er af typen ”Persistent Aerial Reconnaissance and Communications” (PARC). Den batteridrevne drone er udstyret med autopilot, hvilket gør den let at bruge. Desuden er den ekstrem holdbar, kan se i mørke og sender sikker information, der ikke kan opsnappes eller afbrydes.


UPS og CyPhy fløj PARC-dronen fra Beverly til Children’s Island for at teste dronens anvendelighed til at tidskritiske leverancer. I det opsatte scenarie leverede dronen succesfuldt en astmainhalator til et barn i en lejr på øen, der ellers ikke kan nås med bil.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst