Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

MAN får ny mand i forsvaret

Tirsdag 27. september 2016 kl: 11:08
Af: Redaktionen

Søren Bruun Rasmussen bliver Det danske Forsvars nye kontaktperson hos MAN Truck & Bus Danmark A/S. Han efterfølger den hidtidige kontaktperson Christian Knudsen, der har besluttet sig for at gå på pension fra årsskiftet

MAN får ny mand i forsvaret
Forsvaret har gennem de sidste 30 år indkøbt ikke færre end 2.672 militære lastbiler - mange af dem hos MAN Last & Bus. I 25 år har MAN’s salgschef Christian Knudsen styret samarbejdet med Forsvaret, som en af branchens mest erfarne eksperter i militære køretøjer. Christian Knudsens efterfølger, Søren Bruun Rasmussen, har i de sidste fem år varetaget jobbet som driftsleder for MAN’s samlede værkstedsaktiviteter i København og har derfor indgående viden om service, vedligehold og effektiv reservedelshåndtering.


Søren Bruun Rasmussen har også erfaring fra den operative side. Han er uddannet officer i hæren og har deltaget i flere internationale missioner i blandt andet Kosovo, Bosnien og Afghanistan, indtil han som kaptajn forlod Forsvaret til fordel for en civil karriere hos MAN. 


Han har et indgående kendskab til forsvarets brug af sine køretøjer, kan finde vej rundt i Forsvarets organisation og forstår vigtigheden af en stabil og velfungerende vognpark -  noget som i sidste ende kan betyde forskel på liv og død for de soldater, der er afhængige af køretøjerne.


- Som tidligere ansat i forsvaret har jeg enorm respekt for det arbejde, som danske soldater udfører. Både det arbejdet, som bliver udført med MAN’s lastbiler som arbejdsredskab, men også det arbejde, som udføres bag kulisserne for konstant at holde flåden i tip-top operationsdygtig stand. Jeg ser frem til at træde i Christian Knudsens sko og levere den bedst tænkelige service til det danske forsvar, siger Søren Bruun Rasmussen.


Opdeling af salg og eftermarked
MAN besluttede i 2014 at det fremtidige salg til Forsvaret skulle ske gennem Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV), som er et joint-venture mellem MAN og Rheinmetall, som hver især er blandt verdens førende leverandører af militære køretøjer. MAN Truck & Bus Danmark har fortsat ansvaret for eftermarkedsaktiviteterne på det danske marked - og med en militær vognpark, som i dag tæller over 1.500 MAN lastbiler, er der masser af aktivitet.


Indenfor de kommende måneder skal RMMV afgive sit bud på den rammeaftale for indkøb af både militære og civile lastbiler til Forsvaret, som netop er i udbud. Vinder RMMV udbuddet, vil køretøjerne blive leveret af RMMV til det danske forsvar, men MAN Truck & Bus Danmark vil ligesom i de foregående 30 år være ansvarlig for eftermarkedsleverancerne, herunder service, vedligehold og reservedelshåndtering. Uanset udfaldet af udbuddet, som ventes afgjort i begyndelsen af 2017, vil MAN også i årene fremover være involveret i serviceringen af Forsvarets mange MAN lastbiler.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lastbilchauffør blev overfaldet af to mænd på rasteplads ved Holbæk
- 47 fik guldmedaljer ved DM i Skills 2024
- Chauffører underviser skolebørn i trafiksikkerhed
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst