Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Scania blev kåret som Truck of the Year 2017

Torsdag 22. september 2016 kl: 08:50
Af: Redaktionen

Den svenske lastbilproducent, som sammen med MAN indgår i Volkswagen-koncernens erhversbils-aktiviteter, blev ikke uventet kåret som Truck of the Year 2017 for sin nye lastbilserie, der plev præsenteret for få uger siden. Prisen blev onsdag aften overrakt ved et arrangement i forbindelse med IAA-messen, der officielt åbner i dag og har åbent hver dag frem til og med 29. september

Scania blev kåret som Truck of the Year 2017
Juryen bag Truck of the Year fremhæver, at Scania får prisen for din nye S-Serie på grund af chaufførkomforten, sikkerhedsaspekterne og den ventede positive indflydelse lastbil-serien vil have på vognmændenes driftsøkonomi


- Prisen er den fornemmeste kvittering i vores branche på, at alle vore ingeniører og i praksis hele Scania-organisationen har udført et fortræffeligt job, sagde Henrik Henriksson, der er administrerende direktør i Scania.


- Vort mål er altid at opfylde vore kunders forventninger og behov. Juryens motivering er en tydelig bekræftelse på, at vi har gjort det rigtige - også med den nye lastbilsgeneration, sagde han videre.


I sin motivering skriver juryen, der består af 25 europæiske journalister med lastbiler som speciale med italienske Gianenrico Griffini som formand, blandt andet.


“Med udgangspunkt i de tekniske styrker og funktioner i det nuværende udbud har Scania leveret en ny lastbilgeneration med betydelige forbedringer på vigtige områder - eksempelvis førerhusets aerodynamik, komfort og ergonomi, kørbarhed, drivliniepræstation, sikkerhed og kundeoptimerede tjenester.”


Juryen fremhæver også Scania’s skræddersyede tjenesteudbud, der baserer sig på informationer og erfaringer fra over 200.000 Scania’er ude på vejene, der trådløst er koblet til Scania’s systemer.


Truck of the Year 2017 gælder Scania’s S-serie med det nye førerhus med fladtgulv og sovekabine, som først og fremmest er til fjerntransporter. Ifølge jury’en byder S-serien med det nye førerhus på en kørselsoplevelse, der ligger tæt på den man får i en personbil. Juryen skriver ikke noget om, hvilken personbil, de tænker på i den forbindelse.


- Det er vores 3.500 ingeniører i Södertälje, som sammen med de øvrige Scania-medarbejdere og i tæt dialog har udviklet den nye lastbilgeneration, der skal hyldes, siger Henrik Henriksson.


- Prisen viser, at Sverige stadig er en industrination af rang, og at vi kan konkurrere p verdensmarkedet.


Den nye lastbilgeneration er den hidtil største satsning i Scania’s 125-årige historie. Der er investeret, hvad dermed dagens kurs  svarer til knap 15,6 milliarder danske kroner i udviklingen af den nye lastbilserie inklusiv nye produkter og tjenester og omstilning af produktionen.


Den nuværende lastbil-serie har sine rødder tilbage til 1995.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst