Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Busmessen på Transport 2017 i Herning bliver større

Onsdag 7. september 2016 kl: 11:25
Share  


Af: Redaktionen

I 2015 dannede Messecenter Herning for første gang rammer om en decideret busmesse arrangeret i samarbejde med Danske Busvognmænd i forbindelse med transportmessen samme sted. Det blev så godt modtaget, at det blev besluttet at gentage busmessen i 2017, hvor der også er transportmesse. På nuværende tidspunkt er over 95 procent af udstillingsarealet booket


Busmessen arrangeres af MCH Messecenter Herning og Danske Busvognmænd og gennemføres i dagene 23.-25. marts næste år sammen med Transport 2017 i MCH Messecenter Herning. Administrerende direktør Steen Bundgaard fra Danske Busvognmænd ser frem til nogle gode dage i Herning til marts.
 

- I samarbejde med MCH er vi kommet frem til en rigtig god løsning, som betyder, at årsmødet og dermed Busmessen fremadrettet vil blive gennemført sammen med transportmessen i Herning på ulige årstal. Busbranchen er en vigtig del af transportbranchen, og derfor er vi glade for at kunne være med til at sætte vores præg på transportmessen, siger Steen Bundgaard.

 
I de lige år, hvor der ikke er transportmesse, gennemføres årsmødet og Busmessen forskellige steder i Danmark. Også her gennemføres Busmessen i samarbejde med MCH Messecenter Herning.
 

Besøget værd for alle i busbranchen
Med syv måneder til messestart tegner Busmessen 2017 til at blive en værdifuld oplevelse for de besøgende. Faktisk har det været nødvendigt at udvide udstillingsarealet i messehallen for at få plads til de mange forespørgsler.

 
- På nuværende tidspunkt har 33 udstillere booket en stand, hvilket svarer til det totale antal udstillere på Busmessen 2015. Til sammenligning er udstillingsarealet udvidet med 10 procent og samlet er mere end 95 procent booket, så vi kan allerede nu sige, at det bliver en virkelig flot busmesse, siger projektleder Betina Engholm, MCH.
 

Hos Danske Busvognmænd bliver den positive opbakning til Busmessen 2017 modtaget med glæde.


- Vi har sammen med udstillerne arbejdet på at finde det helt rigtige setup, og det er lykkedes. Jeg glæder mig til endnu engang at invitere vores medlemmer til Herning, men vil også opfordre medlemmerne til at tage kørselsledere og chauffører med en tur rundt på messen, for det bliver bestemt et besøg værd for alle, som arbejder med busbranchen til dagligt, slutter administrerende direktør Steen Bundgaard, Danske Busvognmænd.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Strejke forsinkede fly i København
- Vinderen af Årets Opbygning 2017 har solgt otte eksemplarer
- Vognmand fra Sjælland købte udstillingsbil i Jylland
- Transportmessen var også prisværdig
- Chauffør fik sig en overraskelse
- Transportmesse med tre dage sluttede bedre end messe med fire
- Vognmand køber tre-akslet trækker på transportmesse
- Vognmandsorganisation fastholder fokus på varebiler
- FDE TripVAT er automatisk momsregistrering
- Årets Truckfører blev hædret
- Tre opbygninger er nomineret til Årets Opbygning
- Udstillere har oplevet en positiv stemning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst