Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Volvo Group Trucks tager til Transport 2017 i Herning i stærkeste opstilling

Onsdag 24. august 2016 kl: 19:00
Af: Redaktionen

- Transport 2017 bruges til at fremvise den brede palet af køretøjer, som Volvo Group Trucks Danmark repræsenterer. Herudover er det en opsamling af alle de nyheder, som har været præsenteret siden den seneste store transportmesse i 2015, siger Marketing, Communication & PR Manager Helle Hessel fra Volvo Group Trucks Danmark

Volvo Group Trucks Danmark deltager i transportmessen i Herning for tiende gang, når den åbner 23.-25. marts næste år.


- Vi havde en god oplevelse i 2015, og det har vi valgt at bygge videre på til Transport 2017. Vi møder nuværende og nye kunder og får opbygget en god relation til dem, hvilket giver stor værdi for vores forretning, siger Helle Hessel.


Fra Renault Trucks tæller nyhederne hele Euro 6 produktprogrammet lige fra varebilen Renault Master over Renault D Access til de helt store langdistancekøretøjer i T-serien. Volvo Trucks byder udover hele sortimentet også på et nærmere kig på nogle af de nyheder, der er blevet lanceret siden sidst, herunder den nye I-Shift gearkasse med mulighed for krybegear, tandemakselløft og Volvo Dynamisk Styring til dobbelte foraksler med luftaffjedring.


Entreprenørmaskiner på Transport 2017
Volvo Construction Equipment bliver også en del af Volvo Group Truck Danmarks hal. Her får de besøgende mulighed for at se de seneste nyheder inden for de tunge entreprenørmaskiner.

 
- Vi stiller i stærkeste opstilling på Transport 2017, og en del af vores forretning indebærer Volvo Construction Equipment, som er verdens førende inden for driftssikkert udstyr til bygge- og anlægsindustrien. Så vi ser frem til også at møde en masse kunder i entreprenørsektoren, siger Helle Hessel.
 

Volvo Group Trucks Danmark er importør af Volvo Trucks og Renault Trucks. Volvo Construction Equipment er ligeledes en del af Volvo-koncernen. Når importøren 23.-25. marts deltager på Transport 2017, sker det for 10. gang.
 

Fakta om Transport 2017
  • Transport 2017 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og gennemføres for 14. gang i MCH Messecenter Herning i dagene 23.-25. marts 2017
  • Åbningstiderne er torsdag fra klokken 9-20 og fredag og lørdag fra klokken 9-17




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst