Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Færgerute gennemførte over 99,9 procent af sine planlagte afgange

Mandag 22. august 2016 kl: 13:12
Af: Redaktionen

Færgeruten Helsingør-Helsingborg fastholdt en meget høj præcision i løbet af juli, hvor det lykkedes rederiet at fastholde den i forvejen meget stabile drift og opnå en gennemførelsesrate på 99,95 procent af de knap 4.400 planlagte afgange


HH Ferries Group fremhæver, at det er bemærkelsesværdigt set i lyset af ferietravlheden i kombination med det svenske krav om ID-kontrol. 


- Vi har investeret betydelige ressourcer for at levere et højt serviceniveau for vores rejsende. Derfor er det særligt tilfredsstillende at konstatere, at indsatsen bærer frugt, og at vores passagerer har oplevet stabil drift og uændret høj service i den travle tid, siger Henrik Rørbæk, der er administrerende direktør i HH Ferries Group. 


Scandlines Helsingør-Helsingborg øgede samtidig antallet af AutoBizz Smart aftaler gennem juli. I de første syv måneder af 2016 steg antallet af rejser på denne ordning med 18 procent i forhold til samme periode sidste år. 


- Vores rejsende tager godt imod AutoBizz Smart-løsningen, og det er med til at øge vores i forvejen høje effektivitet. Hertil kommer, at vi fortsatte vores positive trafikudvikling på overførte lastbiler henover sommeren, så vi i de seneste 12 måneder har øget antallet af overførte lastbiler med 7,4 procent i forhold til de foregående 12 måneder. Vi nåede vores mål om at give vores rejsende den gode og stabile serviceoplevelse, som de forventer af vores flydende bro - også under sommertravlheden, siger Henrik Rørbæk.

 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst