Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Forsikrings- og finansformidler rekrutterer transportteam fra Codan Forsikring

Fredag 19. august 2016 kl: 10:43
Af: Redaktionen

Söderberg & Partners, der er en af Nordens uafhængige rådgivnings- og formidlingsvirksomhed på området for forsikringer og finansielle produkter vil indtage det danske transportmarked. Det skal ske ved at have rekrutteret et transportteam fra Codan Forsikring

Med teamet fra Codan Forsikring mener Söderberg & Partners, at de fra start vil være en af de dominerende forsikringsmæglere i Danmark indenfor transport og spedition.


Transportteamet fra Codan består af Niels Paaske, Anders Jersø, Marius Brandt Møller og Pelle Bo Jensen, som fremover vil indgå i et samarbejde med forsikringmægler Klaus Rosendahl. Sammen skal de fem personer være Söderberg & Partners’ fundament i transportbranchen.


- Der er en klar tendens til at flere og flere kunder i transport- og speditionsbranchen ønsker at anvende forsikringsmægler i stedet for at være direkte betjent af forsikringsselskaberne, fordi det giver dem økonomiske-, rådgivnings-, og dækningsmæssige fordele. Denne udvikling ønsker vi at være en aktiv del af. Derfor har vi indgået aftale med transportteamet, som vi ser som de mest kompetente kræfter i branchen i kraft af deres mangeårige erfaring fra vores samarbejdspartner Codan, siger Torben Stubberup, bestyrelsesmedlem i Söderberg & Partners Danmark.


- Vi har allerede i dag et godt og stærkt samarbejde med Codan som leverandør til vores kunder udenfor transportbranchen, både her i Danmark og hos vores kollegaer i Sverige. Vi ser frem til nu at udvide dette samarbejde til også at omfatte transportmarkedet, siger Torben Stubberup videre.


Söderberg & Partners har i dag relationer til transport- og speditionsbranchen. Mæglervirksomheden arbejder tæt sammen med mæglere i Tyskland og Østeuropa som er markedsledende indenfor transport. Derfor er det naturligt for Söderberg & Partners Danmark også at gå ind på dette marked.


- Vi har indgået et samarbejde med et team, der år efter år har skabt stærke og robuste kunderelationer i et forsikringsmarked under stor forandring. Med dette stærke hold vil vi allerede fra start være landsdækkende indenfor transport og spedition, siger Torben Stubberup fra Söderberg & Partners.  


Söderberg & Partners strater det nye transport team 1. september.


Fakta om Söderberg & Partners
  • Söderberg & Partners blev grundlagt i Sverige i 2004 og er en af Nordens uafhængige rådgivere og formidlere af forsikringer og finansielle produkter med en stor og uafhængige analyseafdeling
  • Det er Söderberg & Partners’ målsætning at levere de bedste løsninger og den mest kompetente rådgivning ved hele tiden at forny og udvikle den traditionelle arbejdsmetode i branchen
  • Virksomhedsfilosofien bygger på tre vigtige hjørnesten: Åbenhed, Analyse og Personlig rådgivning






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst