Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

41-årig lastbilchauffør har fået sin dom

Onsdag 17. august 2016 kl: 11:30
Af: Redaktionen

Tirsdag 12. januar kørte en 41-årig lastbilchauffør op bag i en minibus i et kryds ved Lem i Vestjylland. Ved ulykken blev minibussen, der havde en 28-årig mand fra Ringkøbing bag rattet, skubbet op bag i en personbil, der blev ført af en 62-årig mand, der havde sin 59-årige hustru med som passager. Både den 28-årige mand i minibussen og de to mennesker i personbilen mistede livet ved ulykken

Den 41-årige lastbilchauffør, der kom kørende nordfra ad Ringkøbingvej, overså de holdende biler, der ventede på, at en vindmølletransport drejede til venstre fra Ringkøbingvej og ind på Lemvej. 


Den 41-årige chauffør erkendte sig skyldig i tiltalen, som lød på uagtsomt manddrab efter straffelovens paragraf 241. Han blev idømt 20 dagbøder på hver 600 kroner og en betinget frakendelse af føreretten. Den betingede dom gælder i tre år.


Dommen har udløst flere reaktioner. Nogle reaktioner går på, at straffen er for mild, mens andre er mere afdæmpede. En kommentar på Dagbladet Ringkøbing-Skjerns Facebook-side fortjener dog en særlig opmærksomhed. Den er skrevet af Marlene Thomsen, der er datter af den dræbte 62-årige mand og den 59-årige kvinde:


“Jeg ved, hvad I alle tænker og mener. Men jeg har mistet mine forældre, og det er ubeskriveligt tragisk og uretfærdigt. Men lad være med at dømme chaufføren. Han har det frygteligt, og her kan man ikke diskutere penge eller ej. Det var en ulykke. Han har fået sin straf, og så er den ikke længere. Sket er sket”.

Interesserede kan se Dagbladet Ringkøbing-Skjerns Facebook-side her:




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst