Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ambulanceselskab er sendt i Skifteretten

Tirsdag 26. juli 2016 kl: 09:45
Af: Redaktionen

Region Syddanmark har mandag eftermiddag via Kammeradvokaten begæret ambulanceselskabet Bios Ambulance Services Danmark A/S konkurs. Begæringen er sent til Skifteretten i Odense. BIOS Ambulance Services Danmark A/S har siden september sidste år stået for ambulancedriften i Sønderjylland, i Sydvestjylland og på Fyn

Region Syddanmark har valgt at begære Bios konkurs, da Bios ikke er i stand til at betale 31 millioner kroner tilbage, som ved en fejl blev udbetalt til selskabet 17. december sidste år.


Næste skridt i sagen er, at skifteretten i Odense behandler sagen. Hvis skifteretten finder konkursbegæringen berettiget, vil retten herefter udstede et konkursdekret og udpege en kurator.


- Jeg vil i givet fald meddele kurator, at den midlertidige videreførelse af ambulancedriften sker for regionens regning og risiko, så syddanskerne kan være trygge ved, at ambulancen kommer, når der er brug for det, og Bios-redderne kan fortsætte deres arbejde i tryg forvisning om, at deres løn kommer, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V).


- - Jeg har indkaldt til regionsrådsmøde tirsdag, og på baggrund af udsigten til Bios’ konkurs, skal regionsrådet på mødet tage stilling til, hvordan rådet ønsker at organisere den fremtidige ambulancedrift. I formandsskabet er der enighed om, at arbejde for, at Region Syddanmark hjemtager ambulancedriften og etablerer en permanent regional drift af ambulancetjeneste på Fyn, i Sydvestjylland og i Sønderjylland, siger Stephanie Lose.


Regionsyddanmark oplyser videre, at der bliver etableret en hjemmeside - www.rsyd.dk/ambulancedrift - hvor Bios’ medarbejdere og borgerne kan orientere sig om sagen. Desuden er der oprettet en telefonhotline, hvor Bios’ medarbejdere kan få svar på eventuelle spørgsmål. Nummeret er 29 16 53 61.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst