Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skibsmæglervirksomhed i Aarhus er blevet overtaget af Fredericia-koncern

Fredag 1. juli 2016 kl: 11:10
Af: Redaktionen

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping.dk, der har hovedsæde i Fredericia, har med virkning fra fredag overtaget skibsmæglervirksomheden Rasmus Christensen Shipping ApS i Aarhus. Med købet udbygger Shipping.dk sin position som en væsentlig aktør i Skandinavien inden for agentur og stevedoring

Rasmus Christensen Shipping ApS har ligesom Shipping.dk dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur og befragtning i mange år har været kerneforretning i virksomheden.


- Det har længe været Shipping.dk’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter i Aarhus. Vi har i den forbindelse haft kig på Rasmus Christensen Shipping ApS som en af de virksomheder, der kunne være med til at sikre dette, siger Søren Gran Hansen, der er administrerende direktør i Shipping.dk-koncernen.


- Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som vi gerne vil stå for. Jeg glæder mig til at kombinere vores styrker og se, hvor det kan bringe os hen, siger han videre.


Rasmus Christensen Shipping ApS har været ejet og drevet af brødrene Lars Jørgensen og Claus Jørgensen. Lars Jørgensen har af personlige årsager valgt at træde tilbage, men vil være til rådighed for Shipping.dk i en overgangsperiode. Claus Jørgensen vil
fortsætte sit virke hos Shipping.dk i Aarhus, hvor han i stillingen som Agency Manager vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere.


- Lars Jørgensen har på grund af personlige årsager i et par år haft ønsket om at drosle ned for at tage hensyn til sig selv. Det kan dog være svært i en tomandsvirksomhed, hvor arbejdstiden er 24/7/365. Da Shipping.dk tog kontakt til os for at diskutere en mulig overtagelse, valgte vi derfor at tage dialogen med dem. Overtagelsen er sket på en meget behagelig måde, og jeg er glad for, at Lars Jørgensen nu kan passe lidt bedre på sig selv, og at jeg får mulighed for at fortsætte arbejdet i en virksomhed, som jeg kan stå inde for, siger Claus Jørgensen.


- Mange af de kunder, som i dag betjenes af Rasmus Christensen Shipping ApS i Aarhus og andre havne, er kunder, som vi i Shipping.dk i forvejen kender og betjener i andre havne. Det er derfor vores forhåbning og forventning, at vi vil kunne holde fast i disse og yderligere udbygge vores samarbejde, tilføjer Søren Gran Hansen fra Shipping.dk.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst