Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Renault’s varebilprogram kører frem i Danmark

Onsdag 29. juni 2016 kl: 11:50
Af: Redaktionen

Bilmærkerne Renault og Dacia fra den franske Renault-koncern har haft en markant vækst i årets første seks måneder. Dacia sprænger loftet med 165 procents stigning i salget, mens Renault er 14 biler fra at placere sig på andenpladsen i Danmark

Renault’s varebilprogram kører frem i Danmark
For Renault er markedsandelen året til dato på 13,58 procent, og salget er på i alt 2.479 biler. Det er en stigning på 44,72 procent i forhold til samme periode sidste år.


Den stærke vækst betyder, at Renault kun er 14 biler fra at kunne overtage andenpladsen på top ti listen over de bedst sælgende varebiler. Renault har en forventning om at nå at køre ind på andenpladsen inden året er omme.


- Kigger vi alene på de ”rigtige” varebiler, altså de, der er bygget som varebiler fra begyndelsen, Kangoo, Trafic og Master, så har vi en komfortabel andenplads i Danmark. Der, hvor vi mangler lidt volumen, er de ombyggede personbiler til varebiler. Her har vi netop sat et initiativ i gang, så jeg er overbevist om, at vi når andenpladsen inden året er omme, siger pressechef Søren Hyltoft.


Baggrunden for væksten skal ikke alene findes i produkterne, men også den store satsning på et landsdækkende net af specialiserede varevognscentre kaldet Renault Pro+ Specialist. Otte er allerede er åbnet i Danmark og tre yderligere åbner i 2017.


Også Dacia klarer sig godt. Med en vækst på 165 procent år til dato, er Dacia det mærke i Danmark med den største vækst på varebilsmarkedet. Med et salg på 554 biler år til dato, placerer Dacia sig ikke langt fra stærke traditionelle varebilsmærker i salgsstatistikken. Det er især Dacia Dokker, den eneste rigtige varebil hos Dacia, der trækker læsset i salgsstatistikken, men også Dacia Duster ombygget til van kører frem.


- Vi har i øjeblikket en markedsandel på 3,03 procent og er få enheder fra vores nærmeste konkurrenter, som faktisk går tilbage, mens vi går stærkt frem. Så det er vores forventning, at vi inden for meget kort tid er blandt de 10 bedst sælgende i Danmark. Det synes vi er meget tilfredsstillende med kun en rigtig varevogn, siger Søren Hyltoft.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst