Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

DR-trafikcenter flytter til trafikcenteret på Kalvebod Brygge

Onsdag 29. juni 2016 kl: 11:09
Af: Redaktionen

Radioen er en af de mest brugte informationskanaler, når trafikanter i stor eog små biler vil følge med i, hvordan situationen er på vejene - og så meldinger om trafikale problemer på den rute, der kører ad. Derfor styrker Vejdirektoratet og DR nu samarbejdet om trafikmeldinger

Det sker ved, at DR’s Trafikcenter København flytter ind hos Vejdirektoratets Trafikcenter på Kalvebod Brygge i København. 


- Vejdirektoratet arbejder hele tiden for at få trafikanterne nemt og sikkert frem. Og vi ved, at radio er den mest effektive kanal til at give bilisterne information om den aktuelle trafiksituation, mens de sidder bag rattet. Derfor har vi valgt at styrke vores samarbejde med en radiostation ved fysisk at dele arbejdsplads, siger Charlotte Vithen, der er områdechef i Vejdirektoratet.       


Vejdirektoratet annoncerede i april, at man ville udleje et lokale til en radiostation, og efter en offentlig udbudsproces har Vejdirektoratet indgået en kontrakt med DR.


- Vi ønskede at etablere et tættere samarbejde med en radiostation, som kunne hjælpe os med at få den vigtige information om trafikken ud til bilisterne i alle dele af landet. Og vi vurderede, at DR kunne løfte denne opgave, siger Charlotte Vithen. 


- DR P4 sender døgnet rundt trafikmeldinger ud til hele Danmark. Og når DR’s trafikværter for København og Sjælland til efteråret rykker ind i det nye trafiktårn, kommer det til at betyde endnu bedre trafikservice, siger Peder Meisner, der er ansvarlig for DR’s trafikradio. 


- P4s trafikværter er knivskarpe til hurtigt, levende og præcist at formidle de informationer, vi får fra trafikanterne på vejene, Vejdirektoratet og en lang række andre kilder. I Trafiktårnet kommer vi til at sidde sammen med fagfolk fra både Vejdirektoratet og Københavns Kommune, der har den nyeste teknologi til overvågning og styring af vejnettet, og ved at være fysisk tilstede på samme arbejdsplads, kan vi lynhurtigt dele konkret information og hjælpe hinanden med at blive bedre til gavn for brugerne, siger Peder Meisner videre.


DR P4 har ugentligt 2,8 millioner lyttere - og særligt mange følger med i myldretiden, hvor de udover trafikmeldingerne kan følge med i nyhederne og P4’s morgen- og eftermiddagsflader. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst