Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
BRITISK VOGNMANDORGANISATION EFTER FOLKEAFSTEMNING:

Forhandlinger skal sikre fri bevægelighed for gods

Fredag 24. juni 2016 kl: 12:40
Af: Jesper Christensen

Den britiske transportorganisation FTA - Freight Transport Association - der har rødder tilbage til 1889 - peger på, at resultatet kan skabe nye omkostninger, restriktioner og bureaukratiske krav, der kan påvirke godsets frie bevægelighed mellem Storbritannien og det øvrige Europa

De forventede byrder vil kunne øge omkostningerne for medlemmer af FTA og forstyrre Storbritanniens forsyningskæder. Den britiske regering har nu to år til at forhandle nye betingelser på plads - eksempelvis er der behov for internationale toldpapirer for grænseoverskridende vejtransport. Sådanne dokumenter er sidst blevet brugt ved EU-transporter for 24 år side


FTA opfordrer den britiske regering om at prioritere betingelserne for international transport under forhandligerne, og forsøge at minimere yderligere lovgivning og fastholde omkostningerne så lavt som muligt for britisk erhvervsvirksomheder


- Selv om vi kommer ud af europæiske politisk, er det fortsat vores største eksportmarked og leverandør af ​​en stor del af vores import. Vi kan ikke tillade nye bureaukratiske byrder for at hæmme den effektive håndtering af eksporten og importen af varer bestemt til britiske forbrugere, siger FTA’ administrerende direktør David Wells.


FTA vil løbende informere sine medlemmer om, hvordan forhandlingerne skrider frem og presse regeringen til at sætte godstransporten øverst på dagsordenen.


- Den britiske regeringen har to år til at sikre, at britiske transportvirksomheder ikke bliver pålagt samme betingelser som andre ikke EU-landes virksomheder - eksempelvis Albanien og Serbien. Norge og Schweiz har bedre ordninger, men har accepteret barske forhold, herunder regler om den frie bevægelighed for mennesker, så dette vil blive svære forhandlinger, siger David Wells.


- Nok er Storbritannien ude af EU, men ikke ude af markedet, og FTA vil føre kampagnen på vegne af eksportører og importører til at holde handelsprocedurer enkel og omkostningerne ved international transport ned, fortsætter han.


Om FTA - Freight Transport Association
FTA - Freight Transport Association - har rødder tilbage til 1889 og er anerkendt som talerør for fragt- og logistikbranchen, som repræsentant for virksomheder, der flytter gods på vej, jernbane, sø og luft. FTA’s medlemmer opererer over 220.000 lastvogne - halvdelen af den ​​britiske lastbilflåde - håndterer over 90 procent af fragten flyttet med jernbane og 70 procent af sø- og luftfragten.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst