Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vestfyn trak af med ny rekord

Søndag 29. maj 2016 kl: 18:00
Af: Redaktionen

9247 besøgte transportmessen Vestfyn Trækker, som netop er afholdt for tiende gang. Det var 584 flere end i rekordåret 2014. Samtidig blev også verdensrekorden i kranbetjening slået

Vejrguderne var i deres lune humør, da årets største transport- og logistikmesse i Danmark - Vestfyn Trækker 2016 - blev afholdt i Ejby tæt på Motorvej E20 på Vestfyn i weekenden. Det holdt tørvejr hele weekenden med en del sol og temperaturer omkring 20 grader. Besøgstallet endte på 9.247, hvilket er det højeste tal i udstillingens historie - seks procent over den hidtidige rekord på 8.663, der blev nået i 2014.


- Det har været en kæmpe succes. Vi har fastholdt alle de sædvanlige udstillere og besøgende - og er samtidig nået ud til et endnu bredere publikum. Faktisk har mange af udstillerne allerede henvendt sig for at reservere samme stand næste gang, siger arrangøren, administrerende direktør Per Mikkelsen fra VBG Group Sales A/S.


Over for transportnyhederne.dk lægger han ikke skjul på, at transportudstillingens succes baserer sig på VBG-medarbejdernes store og vedholdende indsats, op på, at den lokale idrætsforening GV Ejby stiller med mellem 70 og 80 mand til at tage sig af de mange biler, der skal have en p-plads.


Åbningstaler: Hæv overliggeren
Den fynske vognmand Poul Henrik Schou lagde i sin åbningstale fredag ud med et tilbageblik, hvorefter han italesatte transportbranchens behov for sætte sig ambitiøse mål og fortælle sine gode historier.


- Da VBG første gang holdt messen i 2000, var der 40 udstillere på 5.000 kvadratmeter. I år er tallene steget til 150 udstillere og 55.000 kvadratmeter, og jeg er sikker på, at vi også slår rekorden for antallet af besøgende. På samme måde som messen her skal branchen tage flere chancer og sætte højere mål, sagde vognmanden.


Han benyttede også lejligheden til at understrege nødvendigheden af, at branchen tiltrækker de rette profiler. Det handler om at synliggøre sig som et attraktivt arbejdssted - en udfordring, som Vestfyn Trækker og andre talerør efter Poul Henrik Schous mening skal bruges til at dæmme op for.


Tim slog verdensrekord
På Vestfyn Trækker for to år siden vandt Johnny Jensen den indledende runde af materielproducenten HIAB’s jagt på verdens bedste kranfører. Efterfølgende slog den 43-årige chauffør konkurrenter fra 14 lande af banen, da han sidste år vandt verdensmesterskabet i Storbritannien. Til VM gennemløb Johnny Jensen hurtigere end nogen anden forhindringsbanen - forbi de opstillede dunke, under en bom og ned i en tønde.


Lørdag eftermiddag slog Johnny Jensen med en stor margin sin egen verdensrekord, der lød på to minutter og 18 sekunder. Nu var tiden barberet ned til 1 minut og 41 sekunder. Kort efter blev også det tal slået - denne gang af udfordreren Tim Hansen, som har præsteret det hidtil bedste resultat på verdensplan: 1 minut og 36 sekunder.


Den danske opbyggervirksomhed, Sawo, der afholder kvalifikationsrunderne herhjemme, har store forventninger til, at også det kommende verdensmesterskab vindes af en dansker.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst