Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kalundborg Havn har medvind i krydstogtsejlene

Onsdag 25. maj 2016 kl: 18:52
Af: Redaktionen

Seks krydstogtskibe ligger klar til at anløbe Kalundborg Havn i 2017. Efter et par slanke år er der nu igen sul på krydstogt-aktiviteterne i Kalundborg Havn. Endnu et skib har netop meldt sin ankomst i den vestsjællandske industrihavn, og dermed er seks krydstogtanløb skrevet ind i næste års kalender. Det er ifølge Kalundborg Havn et pænt tal for en dansk provinshavn

Kalundborg Havn har medvind i krydstogtsejlene
Ifølge cruisemanager i Kalundborg Havn, Liselotte Rørup, ligger der en benhård og årelang indsats til grund for havnens fremgang.


- Vi arbejder kontinuerligt og målrettet med at forbedre vores oplevelsesprodukt og øge antallet af krydstogtgæster. Et væsentlig punkt i vores 2015-2020 strategi er at skrue op for profileringen af havnen som en attraktiv og professionel servicepartner for krydstogtsrederierne. Og indsatsen har effekt, siger hun.


Konkurrencen om rederiernes gunst er hård, og i kampen om flere krydstogtgæster har Kalundborg Havn blandt andet indgået et samarbejde med VisitVestsjælland, ligesom Liselotte Rørup i marts var på charmetur i Florida for at promovere Kalundborg for nogle af verdens største rederier.


Og Kalundborg Havn har argumenterne på plads for at lægge til kaj i den vestsjællandske havn. Foruden gunstige havnefaciliteter og Sjællands dybeste vand, nævner Liselotte Rørup blandt andet den særligt gæsteoplevelse og den centrale beliggenhed.


- Kalundborg er smuk natur, frisk luft og autentiske gæsteoplevelser. Vi kan tilbyde gæsterne en helt unik oplevelse i forhold til den, de får i hovedstæderne og på de traditionelle krydstogtdestinationer, og så ligger vi ganske centralt i forhold til blandt andet vikingeoplevelser på Sjælland og kun en god times kørsel fra København og Odense, siger hun. 


Kalundborg Havn har lang erfaring som krydstogtdestination og har fra begyndelsen i 2005 og til 2014 haft 60.334 krydstogtgæster over landgangsbroen.


Med sit dybe vand og den lange kaj har Kalundborg Havn gunstige krydstogtfaciliteter. I 2017 venter seks krydstogtanløb - flere af dem fra Thomson Cruises, som her ses i Kalundborg Havn.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Havneselskab med tre havne holdt godsomsætningen
- Finsk rederi har åbnet rute mellem Skåne og Polen
- Bornholms største havn nåede rekordomsætning og et resultat over det forventede
- Mobilkran kan løfte 144 ton og øger kapaciteten
- Dansk rederikoncern udvider sit logistiknetværk til Tyrkiet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst