Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Leasing-selskab i Nordjylland oplever vækst

Tirsdag 24. maj 2016 kl: 11:08
Af: Redaktionen

Leasingmarkedet er i vækst, og det mærkes hos Spar Nord Leasing, der opruster medarbejderstaben med fire nye medarbejdere. Den udvidede stab skal styrke Spar Nord Leasings markedsposition, som er baseret på rådgivning og personlig dialog med virksomhedens kunder

Ifølge de seneste tal fra brancheforeningen Finans og Leasing havde det samlede leasingmarked i 2015 en vækst på 28 procent, og tallene fra 1. kvartal i år tyder på, at den positive udvikling fortsætter. I Spar Nord Leasing oplever man også fremgangen.


- Vi ser et stigende potentiale på leasingmarkedet, og derfor har vi valgt at mande op med tre nye kundechefer, som alle har solid erfaring fra leasingmarkedet, og som skal bidrage til at følge med efterspørgslen samt styrke vores position i markedet, siger direktør hos Spar Nord Leasing Jens Peter Madsen og fortsætter:

- Vi mærker især en øget efterspørgsel i de mindre og mellemstore virksomheder, som sætter stor pris på den personlige dialog og en høj grad af tilgængelighed.


Udover ansættelsen af de tre nye kundechefer Henrik Boesen, Michael Søe Nielsen og Peter Bertelsen har Spar Nord Leasing yderligere ansat en salgsassistent til at betjene både nye og eksisterende kunder.


Personlig dialog og hurtige svar
For at imødekomme kundernes behov skal de tre nye kundechefer være med til at løfte den personlige dialog og rådgivning - blandt andet ved finansiering af nye investeringer.


- I Spar Nord Leasing er dialogen med kunden omdrejningspunktet. Det er her, vi når frem til en forståelse af kundens behov, ønsker og likviditetssituation, siger Jens Peter Madsen og tilføjer:

- De tre nye kundechefer, som alle er fælles om at have en bred erfaring med rådgivning af erhvervskunder, skal derfor primært bidrage til at styrke dette område og sikre, at vores kunder efterfølgende får hurtigt svar.



  • Spar Nord Leasing genopstod i 2014 efter tre års pause fra leasingmarkedet, da Spar Nord i 2011 som følge af forringede fundingforudsætninger valgte at sælge Finans Nord Easyfleet A/S til Jyske Finans A/S samt overdrage de fremadrettede aktiviteter i Finans Nord A/S. Spar Nord Leasing er siden slutningen af 2014 gået fra at beskæftige 16 til at beskæfige 22 medarbejdere, som dækker hele landet.
  • Spar Nord Leasing fokuserer primært på erhvervsleasing inden for transport, landbrug, industri og entreprenørvirksomhed og henvender sig både til nuværende Spar Nord-kunder samt kunder, der alene ønsker at lave en leasingaftale
  • Administrationen er beliggende i Aalborg og deler hovedsæde med Spar Nord på Skelagervej
  • Spar Nord har knap 400.000 kunder, 1.550 medarbejdere og 70 lokale filialer over hele landet
  • Spar Nord er blandt de største banker i Danmark
  • Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner
  • Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst