Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mols-Linien’s nye chefkaptajn har været i rederiet før

Fredag 29. april 2016 kl: 11:28
Af: Redaktionen

Efter 21 år giver Mols-Liniens chefkaptajn, Flemming Ejlersen, 1. maj kasketten videre til 45-årige Poul Pedersen, der tidligere har sejlet for rederiet. Flemming Ejlersen forlader ikke rederiet, da han fortsætter som kaptajn på den ene af Mols-Liniens tre hurtigfærger, KatExpress 1

Poul Pedersen, der nu skal udfylde den fire-stribede kaptajnjakke, bestred fra 2005 til 2012 posten som overstyrmand og fungerende kaptajn hos Mols-Linien. Han er oprindeligt uddannet bådbygger og senere uddannet hos A.P. Møller, hvor han i syv år sejlede container- og forsyningsskibe. Siden har han været omkring Unifeeder og det tyske rederi, FRS, og endelig har den Horsens-fødte Poul Pedersen de seneste to år undervist i at sejle hurtigfærger i Oman i Mellemøsten og sideløbende uddannet sig til lods i Aarhus Havn.

45-årige Poul Pedersen overtager 1. maj kasketten, når Mols-Liniens chefkaptajn, Flemming Ejlersen, efter mere end to årtier viger pladsen for yngre kræfter. 



- Der er sket meget, siden jeg sidste gang var ansat i Mols-Linien, og nu vender jeg tilbage med friske øjne og ser frem til at være en del af den positive rejse, som rederiet i disse år er ude på. Eksempelvis er der en ny superfærge på vej, og hurtigfærger er jo noget, jeg har beskæftiget mig rigtig meget med, så den glæder jeg mig til at tage imod i 2017, siger Poul Pedersen. 


Hos Mols-Linien ser direktør Søren Jespersen frem til at udbygge kaptajnstaben med de styrker, som Poul Pedersen bidrager med. 


- Poul Pedersen har jo været hos os før og kommer derfor til at bidrage med kontinuitet, samtidig med at han kan tilføre rederiet et nyt mindset. Han er ambitiøs, energisk og erfaren, og de kvaliteter rimer rigtig godt på resten af teamet. Vi er meget glade for at byde Poul Pedersen om bord og glæder os på samme tid over at beholde Flemming Ejlersen i eget regi, siger han.


Til daglig bor Poul Pedersen sammen med sin kone og deres to børn i Grenaa. Familien har en båd, og Poul Pedersens interesse for sejlads vokser langt ud over arbejdstiden.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Formandskabet fortsætter uændret
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst