Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmand vælger fleksibel og sikker kran-løsning

Tirsdag 9. februar 2016 kl: 19:53
Af: Redaktionen

Vognmand vælger fleksibel og sikker kran-løsning

Vognmands- og nedrivningsfirmaet J. Jensen A/S har haft fokus på sikkerhed og fleksibilitet, da der skulle vælges en ny kran. Valget faldt på en HMF 2620-K5-kran, der er den danske kranproducents mest populære og bedst sælgende kranmodel på hjemmemarkedet

Vognmand vælger fleksibel og sikker kran-løsning
Sikkerhed, kvalitet og fleksibiliteten i forhold til de forskellige typer af opgaver, som virksomheden udfører, var nogle af årsagerne til, at vognmands- og nedrivningsfirmaet valgte en HMF 2620-K5 til afløsning for en tidligere kran - en HMF 2420 - som ifølge Karsten Kristiansen fra J. Jensen A/S har leveret et solidt stykke arbejde gennem mange år. 


Den nye HMF 2620-K5-kran er blandt andet udstyret med HMF’s patenterede EVS-stabilitetssikringssystem, der sikrer maksimal stabilitet og løfteevne i hele kranens arbejdsområde. Samtidig er systemet det eneste sikkerhedssystem på markedet, der løbende udnytter kontravægten på en helt eller delvist lastet lastbil for optimal løftekapacitet og rækkevidde. J. Jensen A/S udfører blandt andet mange opgaver i de snævre gader i København, og her kommer 2620-kranen til sin ret, idet EVS-systemet sørger for køretøjets stabilitet, og derfor behøver kranoperatøren ikke at køre kranens støttebensbomme ud.


Kranen er et fleksibelt arbejdsredskab
- Vi udfører mange forskellige typer af opgaver herunder almindelig vognmandskørsel med materialer, nedrivningsopgaver og løft i forbindelse med eksempelvis levering af materialer til stilladser. Og her er 2620-K-kranen et fleksibelt og stabilt arbejdsredskab samtidig med, at den har en fordelagtig egenvægt, siger Karsten Kristiansen.


HMF 2620-K har et armsystem med 15 graders overknæk mellem inderste udligger og knækarmen. Kranen bliver derved et yderst fleksibelt arbejdsredskab, som er særdeles velegnet til at manøvrere gennem eksempelvis snævre porte og vinduer.


Dansk kvalitet og netværk af serviceværksteder
Selve kranopbygningen er leveret af HMF i Roskilde og monteret på en Volvo FM 500. Kranen er leveret med Joab-kroghejs, værktøjskasse samt fjernstyring, så pendelsiden på hejseladskassen kan åbnes, og kroghejset også kan tippes derfra. Der er fuld inddækning med skørter på siden udført i stål og alu-plade på toppen, så installationen er skjult.


- Der er ofte meget tilpasning, når en kran skal monteres. Her har vi en god dialog, og vi er i trygge hænder hos HMF, hvor vi får den kvalitet, vi forventer. Samtidig er det altafgørende, at HMF er et dansk produkt, hvor vi altid har serviceværksteder inden for rækkevidde, og som vi kan stole på, siger Karsten Kristiansen.


HMF 2620-K5-udgaven har en hydraulisk rækkevidde på 14,8 meter, hvor den løfter op til 1,3 ton, men fås også i en K8-udgave, der har en rækkevidde på 21,6 meter.









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst