Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lette kunder får det lettere hos SAS

Mandag 8. februar 2016 kl: 12:02
Af: Redaktionen

SAS har siden efteråret sidste år tilbudt SAS Go Light på udvalgte destinationer i Europa. Tilbagemeldingerne fra kunderne har været meget positiv, så SAS vil nu lancere SAS Go Light på alle Europa-destinationer. SAS Go Light er til de kunder, som vil rejse let og kun med håndbagage - og som samtidig ønsker en lavere pris

Med SAS Go Light kan passagerer, som kun medbringer håndbagage, fra den 27. april flyve til en lavere pris på alle ruter mellem Skandinavien og det øvrige Europa. SAS Go Light lanceres nu som et supplement til de eksisterende billettyper SAS GO og SAS Plus og retter sig mod de kunder, som vil rejse let og kun med håndbagage. Prisen på SAS Go Light bliver cirka 120 danske kroner lavere end SAS Go.


- Vi har lyttet til vores kunder, som efterspørger et mere enkelt alternativ og billetter til en lavere pris, når de rejser uden bagage. Derfor lancerer vi nu SAS Go Light på alle europæiske destinationer. Eftersom billetten er et tillæg til vores andre billettyper, giver vi vores kunder endnu flere valg og mulighed for at vælge netop den billettype, som bedst matcher deres behov, siger Stephanie Smitt Lindberg, der er chef for produktudvikling og kundeloyalitet hos SAS.


I SAS Go Light indgår som 24 timers fortrydelsesret, tilvalg af sæde 22 timer inden afrejse samt kaffe og te ombord. Det er muligt at købe adgang til SAS Lounge og at tilkøbe bagage fra 179 danske kroner. Det er derfor billigere at rejse med SAS Go, hvis man har behov for at have indchecket bagage med.


EuroBonus-fordele gælder også for SAS Go Light. Det betyder for eksempel, at Sølv-, Guld- og Diamant-medlemmer kan medbringe bagage uden beregning, når de har booket SAS Go Light.


SAS Go Light vil ikke være tilgængelig indenrigs, inden for Skandinavien eller uden for Europa. SAS Go Light har siden efteråret 2015 været testet på udvalgte ruter inden for Europa og har fået god respons fra SAS’ kunder.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst