Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havnevirksomhed opkøber havnevirksomhed

Fredag 27. november 2015 kl: 15:08
Af: Jesper Christensen

ALC - Aarhus Logistics Center A/S, der er ejet af Blue Water-koncernen, har indgået aftale med Cargo Service Holding A/S om at opkøbe aktiviteterne i Cargo Service A/S. Formålet er at tilbyde havnerelaterede serviceydelser med højere kapacitet og dermed større fleksibilitet på Aarhus Havn

ALC - Aarhus Logistics Center A/S, der blev etableret 8. marts 2010 og i dag er en del af Blue Water-koncernen, har siden starten opbygget en stærk stevedore- og pakhusvirksomhed på Aarhus Havn. Sammenlægningen af de to virksomheders aktiviteter skal sikre en fortsat udvikling af selskabets havnerelaterede produktportefølje til gavn for kunderne på havnen.


- Ved opkøbet af Cargo Services aktiviteter styrker vi os på flere fronter både organisatorisk og produktionsmæssigt. Desuden kommer vi til at råde over nye kompetencer, som vil øge virksomhedens samlede produktudbud. Maskinparken, håndteringskapaciteten og pakhusarealet øges også betragteligt. Det betyder, at vi fremover også kan tilbyde vores kunder langtidsopbevaring, pick & pack og lignende værdiskabende ydelser, siger Jørgen Nielsen, der er administrerende direktør i ALC A/S


Jørgen Nielsen ser også frem til at byde Cargo Services kunder og medarbejdere velkommen til en fælles spændende fremtid på Aarhus Havn.


Efter opkøbet råder ALC over ca. 47.000 kvadratmeter pakhuse på havnen og en stor maskinpark med løftekapacitet på op til 100 ton. Virksomheden vil i fremtiden levere en lang række serviceydelser indenfor stevedoring, pakhus- og lagerhotel, bulkhåndtering, terminalservices, svejsning, crating/emballering, distribution og surring med videre.


Ole Sehested, der er bestyrelsesmedlem i Cargo Service Holding A/S, peger på, at der i takt med, at rederierne indsætter større skibe, er der behov for en konsolidering indenfor terminalvirksomheder. Det skal skabe den nødvendige kapacitet, fleksibilitet og konkurrencedygtighed. 


- Denne udvikling har dannet grundlag for, at Cargo Service Holding A/S har indgået aftale med ALC omkring opkøbet. Vi mener, at ALC’s opkøb af aktiviteterne i Cargo Service vil muliggøre den videre udvikling af konkurrencedygtige løsninger på Aarhus Havn. Det vil ske til glæde for selskabets kunder, vores medarbejdere og Aarhus Havn, siger Ole Sehested.


Kunderne bliver informeret
- Vi vil tage kontakt til alle Cargo Services kunder for at informere mere om ALC. Det er vigtigt, at de modtager samme høje serviceniveau som hidtil, så vi i fællesskab kan videreudvikle samarbejdet, siger Jørgen Nielsen.


Lars Krabbe fratræder i forbindelse med overtagelsen sin stilling som direktør for Cargo Service A/S.


Cargo Service A/S, der tidligere hed Aarhus Stevedore Kompagni, blev etableret i 1895 og har siden været den førende stevedore virksomhed på Aarhus Havn. Selskabet driver i dag tre hovedaktivitetsområder indenfor bulk-, projekt- og lagerhåndtering herunder pakning og tømning af containere.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst