Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny pendul-jernbaneforbindelse mellem Malmö og Stockholm

Mandag 12. oktober 2015 kl: 19:14
Af: Redaktionen

Green Cargos nye direkte pendulforbindelse med tog mellem Malmö og Stockholm er i gang. Med forbindelsen er Copenhagen Malmö Port (CMP) og Norra Hamnen i Malmö knyttet sammen med en ny intermodal logistiktjeneste med forbindelse ti Sveriges hovedstad

- Vi indledte samarbejdet med Green Cargo i Norra Hamnen i begyndelsen af 2014, og det gav os adgang til et stort netværk med mange destinationer, siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Key Account Manager hos CMP. 


Nu har Green Cargo forbedret servicen og dækningen med en direkte pendulforbindelse med konkurrencedygtige transittider og smidig håndtering. Dermed får kunderne adgang til en logistisk helhedsløsning med havnen i Malmö som knudepunkt.


Hyppige afgange og hurtige leverancer
Trafikken udgår fra CMP's kombiterminal i Norra Hamnen med daglige afgange mandag-torsdag og på søndage. Kunderne kan indlevere gods frem til klokken 19 om aftenen og få det leveret næste dag klokken 06.30 i Stockholm/Årsta. I dag håndterer Green Cargo for eksempel dele af den ro/ro-trafik, der ankommer til Malmö med Finnlines fra kontinentet.


- Vi mener også, at der findes et stort potentiale for andre virksomheder, der har aktiviteter i nærheden af Norra Hamnen eller i andre dele af Malmö, siger Ann-Charlotte Halldén-Åkesson. 


Hun fremhæver, at den nye pendulforbindelse er et miljøvenligt alternativ til lastbilstransport mellem Malmö og Stockholm.


- I Norra Hamnen har CMP både arealer og øvrig kapacitet til at håndtere kombitrafik på en effektiv måde, påpeger hun og tilføjer:


- På længere sigt mener vi også, at den direkte pendulforbindelse bliver et aktiv for de virksomheder, der nu er begyndt at etablere sig i den nærliggende Malmö Industrial Park.


Green Cargo er en erfaren aktør inden for jernbanelogistik. Virksomheden tilbyder miljømærkede dør-til-dør-transporter i et netværk, der strækker sig ud over hele Sverige. Via sine partnere - blandt andet tyske DB Sckenker Rail, når Green Cargo ud til en række andre destinationer på det europæiske kontinent.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst