Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transportkoncern er blevet hyldet for sin pålidelighed

Mandag 31. august 2015 kl: 12:06
Af: Redaktionen

Lufthansa Cargo har hædret transportkoncernen Dachser Air & Sea Logistics’ fragtarbejde i Europa og Afrika med prisen ”Lufthansa Cargo Quality Award Europe & Africa 2014”

Lufthansa Cargo Quality Award Europe & Africa er en pris, der anerkender logistikudbydernes høje inputkvalitet. Her blev Dachser vurderet som den mest pålidelige sø- og luftfragtsleverandør ud af alle logistikvirksomheder og rederier, der deltog i konkurrencen.


- Netop som vi hos Dachser Air & Sea Logistics Denmark markerer vores 10 års jubilæum, er det meget positivt at opleve en af vores vigtigste partnere fremhæver netop den omhyggelighed og grundighed, som er med til at kendetegne Dachser som virksomhed - også inden for luftfragt, siger Peter Winge, der er country manager for Dachser Air & Sea Logistics Denmark.


Koncernen flyver som planlagt
Lufthansa Cargo har et afgørende kriterium for tildelingen af prisen - leverandørens såkaldte ”flown as planned performance”. ”Flown as planned”-kriteriet omfatter eksempelvis bookingkvalitet, og at no-show-tilfældene skal være så sjældne som muligt. Endelig skal udbyderen leve op til Cargo 2000 RCS-barometret (shipment received from shipper/forwarder). Og det kræver grundig planlægning at flyve som planlagt.


- Luftfragtsløsninger er typisk tidsfølsomme, så uden en intelligent håndtering og kommunikation med luftfartsselskabet på hver eneste sending, så opstår der risiko for fejl, og vi svigter vores kunders tillid. Det er årsagen til, at denne hæder betyder meget for os. Prisen viser, at vi har læst på lektien, siger Thomas Krüger, Regional Manager North Central Europe i Dachser Air & Sea Logistics.


Lufthansa Cargo målte de konkurrerende virksomheders performance på ”flown as planned”-kriteriet en gang om måneden, indtil de fandt frem til de tre partnere, der havde præsteret bedst. I kategorien for rederier og logistikudbydere, hvor mindst 200 luftfragtbreve skulle flyves med Lufthansa Cargo i Europa og Afrika, indtog Dachser Air & Sea Logistics føringen. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Formandskabet fortsætter uændret
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst