Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Jernbaneoperatør sætter intermodal pendel i gang mellem Malmö og Stockholm

Torsdag 27. august 2015 kl: 10:13
Af: Redaktionen

Tirsdag 1. september kører den svenske togoperatør Green Cargo det første tog med trailere og containere mellem Malmö i Skåne og Årsta ved Stockholm. Green Cargo’s nye pendeltog vil have afgange fem gange i ugen. Fra 19. oktober bliver havnebyen Trelleborg med forbindelse til Tyskland og Polen også koblet på pendlen

Den nye intermodale togpendel mellem Malmö og Stockholm får daglige afgang søndag til torsdag fra Malmö Hamn og Malmö Kombi. Green Cargo oplyser, at afgangene er tilpasset skibsanløb i havnen og til de tog, der ankommer fra kontinentet. Dagen efter ankommer det intermodale tog til kombiterminalen i Årsta ved Stockholm efter en tur på skinner på over 600 km.


- Det er en langsigtet satsning med markedstilpassede løsninger til intermodale godsmægder. Det handler både om mængder fra kontinentet og indenrigs i Sverige, siger Green Cargos salgsdirektør Richard Kirchner.


Han fremhæver, at der findes et behov for nye intermodale forbindelser efter det tomrum, der opstod, da en anden togoperatør nedlagde sine intermodale forbindelser i Sverige for omkring 3,5 år siden.


Der kører mange lastbiler med trailere og containere mellem Skåne og Stockholm - og mange af disse transporter kan ifølge Green Cargo komme med tog over de lange strækninger i stedet for. Green Cargo oplyser videre, at det intermodale tilbud allerede har mødt stor interesse fra såvel rederier som speditører.


- Vi har tilpasset hele denne løsning til markedets krav. Det betyder både sene indleveringstider og afgangstider - og tidlige ankomsttider i begge ender af forbindelsen. Tilbuddet forstærkes yderligere af et sent stop for ordrer. Kunderne kan booke sine transporter helt frem til klokken 12.00 samme dag, som transporten skal af sted, siger Richard Kirchner.


Green Cargos intermodale pendel mellem Malmö og Stockholm servicerer både tog og skibe, der har lastbilgods fra og til Tyskland. Når Trelleborg midt i oktober bliver koblet på pendelforbindelsen bliver der forbindelse til endnu flere skibsforbindelser til og fra Tyskland - og Polen.











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst