Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Hanstholm Havns bestyrelse er fuldtallig

Onsdag 26. august 2015 kl: 15:19
Af: Redaktionen

Havn - og en ny suppleant. Det nye medlem af Hanstholm Havns bestyrelse er Kirsten Hede, der er 54 år og partner hos Birk og Hede. Den nye suppleant er Peter Skjærbæk, der er 52 år og Managing Director i Maersk H2S Safety Service

Kirsten Hede er udpeget på grund af sin solide erfaring som topleder i den finansielle sektor. Hun har et stort og relevant netværk i den finansielle sektor og er kendt som en kompetent, troværdig og anerkendt samarbejdspartner. Ved udpegningen af Kirsten Hede er der også lagt vægt på, at hun både har praktisk erfaring og en teoretisk uddannelse i bestyrelsesarbejde.
 

Som suppleant til Hanstholm Havns bestyrelse udpegede kommunalbestyrelsen i Thisted Peter Skjærbæk, 52 år og Managing Director i Maersk H2S Safety Service. Peter Skjærbæk har opbygget et stort og relevant netværk indenfor offshore industrien gennem sin mangeårige karriere som leder indenfor offshore. Han har praktisk erfaring med bestyrelsesarbejde og en uddannelse i virksomhedsøkonomi og offshore construction.
 

Posterne i bestyrelsen for Hanstholm Havn blev ledige, da Nils Skeby i foråret meddelte bestyrelsesformand Martin Vestergaard, at han trak sig fra bestyrelsen for at tiltræde en stilling som direktør for ADP A/S. Nils Skeby meddelte samtidig, at bestyrelsens suppleant Mads Bach ikke ønskede at indtræde i hans sted.
 

Konsulentvirksomheden Mercuri Urval har medvirket ved udvælgelsen af kandidater til de ledige poster i Hanstholm Havns bestyrelse.
 

Med udpegningen af Kirsten Hede som bestyrelsesmedlem og Peter Skjærbæk som suppleant er Hanstholm Havns bestyrelse atter fuldtallig.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Havneselskab med tre havne holdt godsomsætningen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst