Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Uddannelsesorganisation har indviet nye lokaler i Brøndby

Onsdag 26. august 2015 kl: 11:51
Af: Redaktionen

Dekra-organisationen, der er Danmarks største private udbyder af AMU-kurser inden for transport, holdt tirsdag officiel indvielse af sine nye lokaler på Kirkebjerg Allé i Brøndby. Mange samarbejdspartnere mødte op for at fejre indvielsen med en hotdog eller bøfsandwich - og for at snuse til fagligheden i huset samt på den tilhørende manøvrebane

Uddannelsesorganisation har indviet nye lokaler i Brøndby
Det er gået knap tre måneder siden Dekra flyttede i de nye lokaler på Kirkebjerg Parkvej i Brøndby. Formålet med flytningen var først og fremmest at samle de faglige kompetencer under samme tag og få et stærkt fagligt miljø samt skabe et endnu bedre samspil mellem alle i huset - ikke mindst til glæde for kursisterne - og styrke virksomhedens fælles identitet yderligere, når ledelse, faglærere og administrativt personale får lettere adgang til at møde hinanden i hverdagen. Tirsdag fandt den officielle indvielse sted, hvor blandt andet virksomhedens mange samarbejdspartnere var inviteret på hotdogs og bøfsandwich samt en rundvisning i de nye lokaler.
 

Fornemmer vækst
- Både medarbejdere og kursister har hurtigt vænnet sig til de nye rammer - og det ses tydedeligt på de kvalitetsmålinger, der foretages efter hvert kursusforløb, at vores satsning i forhold til indretning af faglokaler og manøvrebane, samt investering i nye moderne køretøjer, har båret frugt, siger Helle Bøtcher, der er direktør i Dekra AMU Center Sjælland A/S. 


- Flere steder udtaler vores kursister, at de ud over kvaliteten af undervisningen er meget tilfredse med vores fysiske rammer og gerne vil tage deres næste kursus her også. Og samlet set kan vi allerede nu fornemme, at vi hver dag får henvendelser fra nye kunder.


Det var oprindelig planen, at Brøndbys borgmester Ib Terp skulle stå for den officielle del af indvielsen, men han måtte desværre melde afbud på grund af sygdom. Derfor klippede direktøren selv snoren og takkede i sin korte tale blandt andre Ib Terp og Brøndby Kommune for at tage godt imod alle Dekra’s planer og projekter for uddannelsesstedet. 


- Det har været et fantastisk samarbejde - ikke mindst med kommunens jobcentre, der støtter op omkring vores uddannelsesinstitution ved at samarbejde omkring uddannelse og jobgaranti til kommunens ufaglærte ledige, sagde Helle Bøtcher ved indvielsen.


Fakta 
  • Dekra er Danmarks største sammenslutning af private AMU-godkendte uddannelsesinstitutioner, som årligt uddanner over 35.000 kursister inden for lastbil-, bus- og taxibranchen. Dekra har uddannelsescentre i hele landet - men ikke alle skoler udbyder alle uddannelser.
  • Dekra tilbyder en garanti for job til kursister, der gennemfører en transportuddannelse, samt gratis rekruttering for virksomhedskunder. Via et stærkt samarbejde med transport- og befordringsbranchen er flere tusinde ledige blevet hjulpet tilbage i job.
  • Dekra er en del af den internationale Dekra-koncern (se eventuelt www.dekra.com), der har ca. 35.000 ansatte i 50 lande. I Danmark har Dekra over 300 medarbejdere.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst