Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk opbyggervirksomhed præsenterer 12 letvægtskraner

Onsdag 15. juli 2015 kl: 11:00
Af: Redaktionen

Kranproducenten Hiab har netop lanceret 12 nye letvægtskraner i T-serien med hybridteknologi og løftekapacitet fra 1,2 til 3,5 tonmeter. Danske Sawo har fået kranerne på programmet. De nye kraner er designet til nem montering på pickupper og lette lastbiler/ladbiler. Kranerne er lette at bruge takket være deres styresystems avancerede funktioner. T-serien er udviklet til at løse et bredt udvalg af opgaver, især inden for byggeri, ingeniørarbejde og energisektoren

Dansk opbyggervirksomhed præsenterer 12 letvægtskraner
Hiab har udviklet kranerne med udgangspunkt i, at kvalitet og pålidelighed hver eneste dag danner basis for kundernes forretninger.


Designet er blevet opdateret med de nyeste teknologiske funktioner baseret på markedets krav - eksempelvis "intelligent styring", som gør det muligt at udføre flere kranbevægelser på samme tid. 


Den integrerede monteringsramme gør det hurtigt og nemt at montere kranen på et køretøj, så kunderne kan spare tid og penge på samling af krankonstruktionen. Det giver kunderne mulighed for bedre at tilpasse kranens specifikationer til deres særlige behov. 


De nye kraner i T-serien har en række egenskaber, der øger kvaliteten, for eksempel et støbt fundament, der er holdbart og fuldstændig forseglet for at forhindre olieforurening, og kranerne er malet efter Hiab’s nye standard for at sikre lang levetid og en kran, der bliver ved med at se godt ud. 


Et hybridt betjeningssystem, som drives af batterier, der oplades mens motoren kører, er miljøvenligt og brændstofbesparende. 


For at imødekomme efterspørgslen og afkorte leveringstiderne har Hiab også gennemført et system med en "overhalingsbane" for meget efterspurgte produkter i sin Stargard-fabrik i Polen. 


Anvendelsesmulighederne for letvægtskraner er mange og omfattende. T-serien bruges til opgaver, der kræver aflæsning af udstyr og materiale tæt på arbejdsstedet. De er nemme at betjene, og de udfører arbejdet med høj kvalitet og holdbarhed. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lastbilchauffør blev overfaldet af to mænd på rasteplads ved Holbæk
- 47 fik guldmedaljer ved DM i Skills 2024
- Chauffører underviser skolebørn i trafiksikkerhed

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst