Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmandsformand: Ministrene skal holdes til ilden

Mandag 29. juni 2015 kl: 07:19
Af: Redaktionen

- Det er jo ikke ligefrem den mest opmuntrende dag ved tanken om, hvem der nu er transportminister. Men de gnider sig sikkert i hænderne hos ITD og DI-Transport, siger FDL´s formand, vognmand Christian Jensen, Frederikshavn, efter Lars Løkke Rasmussen søndag præsenterede sit ministerhold hentet i Venstres egne rækker, hvor Hans Chr. Schmidt gør comeback på transportministerposten

- Vi ønsker naturligvis Hans Chr. Schmidt til lykke med posten, men han kan være sikker på, at vi vil følge ministerens gøren og laden meget tæt. Der er mere end nogensinde behov for at følge op på den indsats, som først Pia Olsen Dyhr (SF)  og senest Magnus Heunicke (S) har leveret. Desværre frygter vi, at Venstre ikke har helt de samme intentioner, og det skaber naturligvis bekymring, siger Christian Jensen og fortsætter:


- Derfor vil FDL fortsat arbejde på at holde politikerne til ilden. Hvis ikke Venstre selv vil, kunne det jo være, at Dansk Folkeparti, sammen med Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten kunne lægge så meget pres på, at Venstre blev tvunget til at agere i samme spor, som den afgåede regering havde lagt, og som var begyndt at give os lidt bedre kontrol med alle de kreative ulovligheder. Men der er meget lang vej igen, og derfor er det vigtigt, at FDL, sammen med DTL og 3F, fastholder kursen.


- Søren Pind som justitsminister, ved jeg snart ikke, hvad jeg skal sige til, men jeg er da spændt på, hvordan Jørn Neergaard Larsen vil agere som beskæftigelsesminister. For her ligger der nogle store opgaver og venter. Det arbejde, som Mette Frederiksen grundlagde som beskæftigelsesminister, gik lidt i stå, da Henrik Dam Kristensen overtog posten, så der er behov for at Beskæftigelsesministeriet gearer op og sætter tempo på med bekæmpelsen af den sociale dumping.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst