Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Universal Transport kørte rekordresultat hjem

Tirsdag 30. juni 2015 kl: 08:00
Af: Redaktionen

En omlægning af selskabets strategi i sommeren 2013 har givet den ønskede positive effekt både på aktivitetsniveauet, kvaliteten og økonomien. Det kan ses i årsrapporten for 2014, der viser et rekordresultat for Vejle-virksomheden

Udgangspunktet har været at servicere og optimere samarbejdet med selskabets eksisterende kunder og samtidig sikre tilgang af nye med samme fokus på service. Parallelt hermed er organisationen udviklet, og der er gennemført et generelt effektiviseringsprogram med fokus på optimering af virksomhedens processer.


Selskabets offentliggjorte årsregnskab for 2014 viser et positivt resultat på 4,6 millioner kroner før skat. Det er en markant forbedring på 7,3 millioner kroner i forhold til regnskabsåret 2013.
Med en lagerkapacitet på ca. 20.000 kvadratmeter, omkring 100 medarbejdere og en opdateret vognpark på godt 50 køretøjer, er den lokale virksomhed i trekantsområdet godt rustet til at servicere det stigende antal kunder på både privat- og erhvervsmarkedet.


Resultatet lover godt for fremtiden
- 2014 var et godt år for os, ikke mindst i vores transportafdeling, hvor vi har oplevet stor kundetilgang samtidig med øget aktivitet hos vore mange faste kunder. Og udviklingen ser ud til at fortsætte her i 2015, siger direktør Brian Søgaard.


Også lagerhotellet med den centrale beliggenhed tæt ved DTC ud til motorvej E45 er blevet endnu mere benyttet, blandt andet fordi man kan håndtere distribution fra lager på dag til dag basis med håndtering, optælling, palletering, containertømning og paller på lokation. Alt i alt en totalløsning, der betyder meget for mange af firmaets kunder, som foretrækker at handle ét sted.


- Årets resultat er meget tilfredsstillende i et stærkt konkurrencepræget marked og hænger sammen med den kendsgerning, at vi har nogle rigtig dygtige, engagerede og pålidelige medarbejdere, som altid er villige til at yde lidt ekstra, når det gælder - uanset om det er ekspres, kurér eller specialtransporter, siger Brian Søgaard.

hawin - L&T



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst