Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Salgselev hos MAN Truck & Bus: Det er fedt

Torsdag 28. maj 2015 kl: 09:12
Af: Jesper Christensen

Jesper Tønnesen startede for knap to år siden som elev på reservedelslageret hos MAN Truck & Bus' afdeling i Aarhus. Men da MAN Truck & Bus for første gang nogen siden søgte en salgselev, lokkede det ham til at skifte til mere udadvendt salg til kunder med store lastbiler. Han har ikke fortrudt, at han søgte ud til MAN-folkene i Grydhøjparken i Tilst i Aarhus' vestlige del tæt på motorvej E45 og vejen mod Viborg

Salgselev hos MAN Truck & Bus: Det er fedt
Selvom Jesper Tønnesen har en onkel, der er lastbilchauffør, var hans tilknytning til transportområdet begrænset til en smule viden om, hvordan varerne kommer ud i butikkerne.


Men det var udsigten til et job med daglige udfordringer, der lokkede ham til at søge en elevplads på reservedelslageret hos MAN Truck & Bus i Aarhus. En elevplads, som han senere byttede ud med en anden som slagselev, da MAN Truck & Bus for første gang åbnede for den slags elever.


- Det er fedt, siger Jesper Tønnesen, da transportnyhederne.dk i anledning af MAN Truck & Bus' 100 års karavane benytter lejligheden til at komme forbi og prøve et par af de største MAN'er - blandt andet en med 560 heste leveret af MAN's nye D38-motor. Men det er en anden historie.


Jesper Tønnesen forklarer, at jobbet som salgselev hos MAN og senere måske som lastbilsælger indeholder mange forskellige ting - udvikling, indholdet i jobbet og som han siger:

- Transportens betydning i dagligdagen. Tænk på alt det, der skal transporteres fra A-B, siger han og fremhæver, at han jobbet fuldt ud har levet op til forventingerne.

- Det er fedt. Alle de forskellige opgaver, store og små kunder, som alle vil det samme - drive deres forretning, men på hver deres måde, siger Jesper Tønnesen.


Når han til sommer afslutter sin uddannelse som salgsassisten, ligger der en uddannelse som biløkonom forude. Uddannelsen tager to et halvt år, men her og nu er Jesper Tønnesen ikke i tvivl. Når han har afsluttet sin uddannelse som biløkonom, må det fremtidige job gerne handle om lastbiler.


- Og gerne hos MAN Truck & Bus. Det er et godt sted at være, siger han.


Jesper Tønnesen er ikke den eneste salgselev hos MAN Truck & Bus. Opslaget i 2014 endte med, at MAN Truck & Bus ansatte to elever. Foruden Jesper Tønnesen i Aarhus kom der også en elev til i Aalborg. Og siden er der kommet to mere til. I øjeblikket søger MAN Truck & Bus en ny salgselev, som skal følge efter Jesper Tønnesen, når han afslutter sin uddannelse til sommer.


Kort og præcist
  • Jesper Tønnesen er 22 år og stammer fra Herning, hvor han afsluttede sin skolegang med en HHX-eksamen
  • Han startede startede som elev på reservedelslageret hos MAN Truck & Bus i Tilst ved Aarhus 1. august 2013
  • Jesper Tønnesen skiftede vognbane til salgselev 1. august 2014. Han bliver udlært 31. juli 2015
  • Fra eftersommeren begynder han på uddannelsen som biløkonom på Erhvervs Akademiet i Viby ved Aarhus. Den uddannelse tager to et halvt år






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst