Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Værkføreren vender tilbage

Torsdag 21. maj 2015 kl: 13:33
Af: Redaktionen

Kjeld Clausen, som siden midten af firserne har stået i spidsen for lastvognsværkstedet Truckcenter A/S i Padborg, lægger de administrative opgaver fra sig og vender tilbage til sit oprindelige job som værkfører

Værkføreren vender tilbage
Da Truckcenter A/S i 1985 etablerede sig i Padborg, var Kjeld Clausen den første ansatte. Genne de næste 27 år varetog han værkførerposten - en stilling, som sønderjyden nu vender tilbage til efter tre år med administrative opgaver for virksomheden. 


Kjeld Clausen ser frem til, at alle de administrative opgaver efter en organisationsændring nu bliver fordelt på flere hænder.


- Det har selvfølgelig været spændende at få nye udfordringer og ansvarsområder. Men omvendt må jeg også erkende, at jeg uden tvivl brænder mest for kundekontakten og den daglige ledelse af medarbejderne på værkstedsgulvet. For mig er det sjoveste at udvikle værkstedet i Padborg og konstant forbedre vores viden, kvalitet og service, siger Kjeld Clausen.


Vil differentiere sig på nærhed og fleksibilitet
Baggrunden for, at Kjeld Clausen vender tilbage som værkfører, er ikke mindst Truckcenters ønske om at markere sig stærkere på markedet - med lange åbningstider, nærhed til kunderne og en høj grad af fleksibilitet.


- Med vores nye organisering kan jeg fokusere på kundekontakt, driftsledelse og teknik. Samtidig kan de enkelte mekanikere bruge mest mulig tid på praktisk opgaveløsning. Et af de tiltag, vi kommer til at sætte øget fokus på, er initiativet med aftenåbent alle hverdage til klokken 20, siger værkføreren, der i en tid med øget pres på markedet for lastvogns- og trailerservice lægger stor vægt på at være konkurrencedygtig.


- Også tyske og østeuropæiske vognmænd vælger os, selvom værkstedspriserne er attraktive i deres hjemlande. En af grundene er manglende fleksibilitet hos udenlandsk ejede konkurrenter med store organisationer. Her vil vi gå den ekstra mil for kunderne og være et alternativ til de største spillere, siger Kjeld Clausen, der ønsker at møde kunderne i øjenhøjde samt kombinere det bedste fra de store koncerner og de små, lokale værksteder.


Rutinerede mekanikere
Truckcenter A/S, der i Padborg er strategisk beliggende ved Shells tankanlæg på Transitvej, reparerer og servicerer alle slags lastvogne og trailere samt udfører opbygningsopgaver. Centret har indrettet et opholdsrum for chauffører med internetadgang, kaffe, pc og tv til fri afbenyttelse. Desuden har man indkøbt testudstyr til alle bilmærker og tilbyder udkald med servicevogn døgnet rundt. Hos Truckcenter A/S i Padborg arbejder også Mike Christensen, der af lastvognsmærket DAF er kåret til Europas bedste mekaniker - i konkurrence med tusindvis af kolleger.


- Vi har et fantastisk team bestående af veluddannede og erfarne mekanikere - med Mikes kåring til europamester som et perfekt eksempel. Det team ser jeg frem til igen at være chef for, fastslår Kjeld Clausen.


Fakta om Truckcenter A/S 
  • Truckcenter A/S dækker et samlet areal på over 50.000 kvadratmeter fordelt på centralt beliggende værksteder i Hjøllund, Padborg og Malmø
  • Centrene reparerer og servicerer alle slags lastvogne og trailere samt udfører hydraulik- og opbygningsopgaver






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst