Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Værkstedsleder i Køge får hæder

Fredag 17. april 2015 kl: 12:03
Af: Redaktionen

Værkstedsleder i Køge får hæder

Værkstedsleder Bjarne Hansen fra Nyscan a/s i Køge fik fornylig overrakt hædersbevisningen "Det Gyldne Rat". Det sker som en påskønnelse for hans ekstraordinære indsats for at styrke det svenske lastbilmærke Scanias position på det danske marked for tunge lastbiler

Bjarne Hansen får hæderen for med en særlig indsats at have styrket Nyscans lastbilværksteder i Vordingborg og senere i Køge på markedet for service af tunge lastbiler og tilhørende transportmateriel. Det er sket ved at fokusere på at forbedre serviceniveauet for kunderne, der er dybt afhængige af at have deres rullende materiel til rådighed døgnet rundt.


Takket Bjarne Hansens indsats i samarbejde med værkstedernes øvrige medarbejdere har lastbilkunderne i stigende grad overdraget ansvaret for servicering af deres lastbiler og tilhørende transportmateriel til Nyscans værksteder. Med respekt for kundernes særlige behov og i samarbejde med sine kolleger har Bjarne Hansen formået at tiltrække flere nye kunder, så Nyscan kan glæde sig over stigende værkstedsomsætning og bedre bundlinje.


Bjarne Hansen, der er udlært lastbilmekaniker og er søn af en vognmand, kom til Nyscan for knapt to år siden - først som værkfører i Vordingborg-afdeling og siden september 2014 som værkstedsleder i Køge-afdelingen. Privat bor han i Tappernøje, hvor han driver et hobbylandbrug sammen med sin familie. Han er desuden aktiv i det lokale fodboldklub, hvor han blandt andet træner et hold, der for nylig blev Danmarksmestre i indendørs fodbold.

Værkstedsleder Bjarne Hansen fra Nyscan (nr. 2 fra venstre) fik fornyligt overrakt "Det Gyldne Rat" af Scania Danmarks administrerende direktør Janko v.d. Baan (yderst til venstre). Bjarne Hansen flankeres til højre af Nyscans administrerende direktør Claus Hofman og servicechef Kasper Rasmussen.


Fakta om Nyscan a/s
Nyscan a/s er autoriseret Scania lastbilforhandler med fem serviceanlæg i hhv. Sakskøbing, Vordingborg, Køge, Roskilde og København. Nyscan forhandler og servicerer Scania lastbiler over 16 tons totalvægt og servicerer desuden øvrige lastbilmærker samt påhængsvogne, kraner og andet transportmateriel. Virksomheden sætter fokus på kundernes behov gennem nærhed til kunderne, højt serviceniveau, fleksible serviceløsninger, konkurrencedygtige priser samt hurtig reservedelslevering. Nyscan a/s beskæftiger ca. 100 medarbejdere.


Fakta om "Det Gyldne Rat"
I mere end 25 år har den danske Scania-organisation og dens forhandlere hvert år hædret et antal medarbejdere for at bidrage til at fastholde og udbygge Scanias position på det danske marked. Hæderen gives til medarbejdere på alle niveauer i organisationen, der har ydet en særlig indsats og vist det gode eksempel for deres kolleger. Scania har i mere end 50 år været blandt de førende mærker på markedet for lastbiler over 16 tons totalvægt i Danmark. Den danske Scania-organisation består af godt 900 medarbejdere fordelt på 27 serviceanlæg over hele Danmark.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst