Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Johnny Jensen løftede mesterskabet hjem til Danmark

Torsdag 16. april 2015 kl: 19:19
Af: Redaktionen

Det lykkedes for lastbilchauffør og kranfører Johnny Jensen fra vognmandsfirmaet Benny Rasmussen & Søn i Gilleleje at løfte titlen som verdens bedste kranfører hjem til Danmark. Den danske chauffør var den bedste under det VM, som Hiab gennemførte i Birmingham under det igangværende Commercial Vehicle Show

Johnny Jensen løftede mesterskabet hjem til Danmark
For at blive verdensmester skulle Johnny Jensen manøvrere en HIAB X-HiPro 192 gennem en række forhindringer. Formålet med konkurrencen var at forsøge at slå banetiden fastsat af den anonyme kranfører 'Eric' på en udfordrende bane, som omfattede at vælte vandfyldte dunke med samme last og samtidig holde kranen under en overligger.


Johnny Jensens vindertid var på 2 minutter og 18 sekunder, Tobias Bergström fra Sverige havde en afsluttende tid på 02:30, og Martin Utpatel fra Tyskland kom på tredjepladsen, med en tid på 02:37. 


- Jeg er absolut begejstret og glad for at vinde denne prestigefyldte konkurrence og glad for min tid. Stemningen var så fantastisk i dag, sagde Johnny Jensen lige efter konkurrencen. 


Johnny Jensen høstede en samlet præmie på 25.000 euro fordelt med 5.000 euro i form af en rejsecheck til Johnny Jensen og med et tilskud på 20.000 euro til Johnny Jensens arbejdsgiver Benny Rasmussen og Søn A/S i form af et tilskud til køb af næste Hiab-kran. 


Carl Gustaf Göransson, Senior Vice President for salg og markeder ved Hiab, fremhævede, at entusiasmen for World Crane Championships havde været enorm, med folk, der flyver ind fra hele verden, og meget stor interesse fra medier og tilskuere. 


- Der er ingen bedre måde at vise vores fantastiske Hiab kraner på end med verdens bedste kranførere, sagde han og fortsatte:


- Succesen med denne begivenhed betyder, at vi er forpligtet til at gøre dette årligt, og jeg er glad for at meddele, at World Crane Championship 2016 vil blive afholdt i Tyskland på IAA udstillingen. Så jeg vil gerne sige til alle de dygtige kranførere over hele verden: Vi ser frem til at se jer næste år i vores søgen efter Hiab's Kranverdensmester 2016.


Lokalt i Danmark glæder opbyggervirksomheden Sawo, der forhandler Hiab-kraner, sig til at kvalifikationsrunden til WCC kommer til at foregå som sidst på Vestfyn Trækker i 2016. 









© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst