Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny virksomhed handler med træpaller for millioner

Tirsdag 31. marts 2015 kl: 12:47
Af: L&T

Trods bankernes skepsis handler nyt firma paller for flere millioner om året. Lav husleje og opbakning fra advokat, revisor og erhvervsfolk har været en uvurderlig støtte

25-årige Katrine Gravengaard Sø og 34-årige Jakob Friche har fundet en fidus. De henter skrottede éngangspaller hos blandt andet store dagligvarekoncerner, sorterer dem og sælger dem til genbrug hos for eksempel fiskeindustrien. Det er godt for miljøet, og det er godt for deres virksomhed mellem Ulfborg og Tim i Vestjylland.


Katrine Gravengaard Sø og Jakob Friche startede for to år siden TIPA Emballage. De sælger allerede for over en million kroner om måneden. Heriblandt også europaller, pallerammer og anden slags træemballage.


De to iværksættere har lejet 1.000 kvadratmeter under tag. Det har de kunnet gøre til en pris, som de mener er en tiendedel af, hvad de skulle betale i for eksempel Østjylland.


De lave omkostninger mere end opvejer, at de med placeringen i Vestjylland somme tider skal købe flere kilometer fragt ud til nogle af kunderne.


TIPA Emballage har lejet bygninger af en lokal erhvervsmand, som har givet dem meget fleksible vilkår. Hvis de får brug for flere kvadratmeter, kan de hurtigt udvide. I øjeblikket har de op mod 6.000 paller på lager.


Også advokat og revisor har været meget imødekommende. Til gengæld var deres idé ved at falde på grund af uvillige banker. Men ved et tilfælde kom de i kontakt med Arbejdernes Landsbank i Holstebro. Her fik de hurtigt kassekreditten. Det er gået så godt med driften, at de nærmest ikke har trukket på kassekreditten. I dag har de i stedet et indestående på kassekreditten på omkring en halv million kroner. Der var overskud og en rimelig løn allerede i første regnskabsår.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst